RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
jedrilica 1600mm
dejan_ts:
za djarka ,nije spor uvek stojim iza toga ako hocesh mogu da ti prosledim kit varijantu sa mojim tim izmenama pa da ga napravish
dejan_ts:
i bi poletanje jedrilice,kao sto sam rekao ,prvi start iz ruke cisto samo radi probe i pravo a vec dtugi i niz startova iz ruke ali kao da bacam klizaca,za divno cudo jedrilica je fan fenomena ,pliva kao luda komande vrlo malo da se pomeraju a finesa sacuvaj boze,sve sam snimio i imao asistenta u svemu tome i stvarno sam zadivljen planiranjem i poslusnosti modela,naravno nisam ni sumljao u kvalitet i u samoj izgradnji znaju ci sebe i materijal koji sam izabrao.
zadnja tezina modrla sa setapom kojim sam stavio je 370g ,bateri pak od cetiri baterije pynjive ,dva servoa od rc toys,i vrlo malo olova u njusku ,svega dvadeset grama,ispostavilo se da je jedrilica extra klase,e sad za visoki start treba obezbediti avion i okaciti je na ledja aviona kako ni izvrsili probni visinski star , bice i toga u narednih dana
klipove koje sam snimio bice izbaceni do veceras
dejan_ts:
mala ispavka,klip je aziriran u gornjem sajtu gde su slike zadnja stavka u albumu,nisam napravio novi stranicu vec samo nakacio na vec postojecu, ajd uzdravlje i vedro svima
Anakin:
Svaka cast, Dejane. Guppy je fantastican model. Ne bi slucajno na RCGroups-u imao 51 stranu i 1116 postova da je drugacije. Da ga dugo letis. Sve najbolje.
R.
Anakin:
Ja sad tek videh. Drugari, kako elektro jedrilica zavrsi u trenaznim SUS modelima? (pijanoo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version