RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

jedrilica 1600mm

<< < (2/4) > >>

soprano:
Svajka cast druze Zarine,sta drugo ocekivati nego kvalitetan rad i brz probni let pa se vidimo.Pozzzzz

drjack:
Deki, super je ispala, ako ti je frka, mogu i ja da ti je poletim prvi put ! duzan si mi jedno laširanje.. :hehe

sasa:

--- Quote from: drjack on November 10, 2013, 10:18:19 PM ---, ako ti je frka, mogu i ja da ti je poletim prvi put ! duzan si mi jedno laširanje.. :hehe

--- End quote ---

:_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D

E vala i treba da mu vratis  :mhm

grebic:
Odlicna spravica. Svojevremeno sam i ja hteo da je radim. Bese to davno. Odustao sam zbog velicine. Ono sto sam ja citao o toj jedrilici je da je neverovatna kada se lepo odradi. Sto si ti, vidi se, ispostovao. Jednostavna, elegantna, lagana...ne moze da ne leti kako treba. A rezultat od 190g je vredan svake paznje (res) Svako moze da napravi model sa planova. Ali ovako nesto ipak samo pojedini ()-() Za komande ne brini. Sasvim su dovoljne u repu. Ne trebaju ti eleroni. Verzija sa eleronima je predvidjena vise da bude kao hotliner a ne za termal. Nadam se da ces postaviti neki snimak prvog leta

(<--)

dejan_ts:
hvala svima na pohvale ali prava stvar je kako ce to da leti ,ali nesumljam da ovo nece da me razocara vec prijatno iznenadi ali videcu ,sutra je dan za probu pa cu videti sta se desava ,naravno ,model cu iz ruke da probam i vidim kako pliva ,a za visoki start moracu da izvedem kuku pa da isprobam ,uglavnom bice izveshtaja

moj br za neke informacije dal u vezi modela ili necega drugog

063/8016090

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version