RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
Albatros L39 - samogradnja (stirodur)
mariomdw:
--- Quote from: dovlasmith on December 05, 2013, 03:02:54 PM ---Dobio sam jos malo potiska menjajuci precnik otvora, tako da cu da pokusam jos jedno bacanje iz zaleta. Ako se razbije, zakrpicu ga i na zid. Kad budem nasao izoflor debljine 5-6 mm napravicu jos jedan, nabavicu vagu i bicu pazljiviji sa masom :)
--- End quote ---
zar nemas gdje nabavit izoflor/depron (isti qu...) (:sok:) odakle si?
dovlasmith:
Ima izoflor, ali je ploca hrapava sa jedne strane, odnosno ima zljebove. Jedino da se proba sa zicom to nekako skinuti...
mad_mangod:
--- Quote from: dovlasmith on December 07, 2013, 09:26:49 PM ---Ima izoflor, ali je ploca hrapava sa jedne strane, odnosno ima zljebove. Jedino da se proba sa zicom to nekako skinuti...
--- End quote ---
Ja sam skidao zlebove smirglanjem finom smirglom.
mariomdw:
Pa ja ga koristim istog takvog i nikad mi nisu smetali oti godovi,udubljenja ili kako god vec ... mozes ako ti smeta mozes osmirglat (isprobo sam super izgleda al bude onda slabi malo)
vlada-r:
Hrapavu stranu okrenite na dole kad se radi o krilima, ima da se kupi izoflor od 3mm. Njega zalepite se donje strane sa dvostrano lepljivom trakom. Gornju stranu mozete posle oblikovati u neki profil.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version