RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Albatros L39 - samogradnja (stirodur)

<< < (14/22) > >>

dovlasmith:
Danas je bila jos jedna prba sa dodatnom poluplocom na krilima kfm profila, i opet je bio tu na granici da poleti, tako da cu pokusati sa laksom baterijom. Ako neko slucajno ima 1100, 1300 mAh 35-90C na prodaju neka mi se javi na PP.
Pozz!! :))

vlada-r:
Svaka cast za trud i pokusaje da imas uspesan let. Mislim da edf od 55mm nije dovoljno jak da odrzava ovaj model u vazduhu, neka moja procena je da bi trebalo bar 70mm. Mala povrsina krila i nema profil. Sto se tice kfm aerofolije, predpostavljam da si gledao kao i ja RCPowers i njegovo predstavljanje kfm-a? Te nedostatke moras nadomestiti snagom. Ako uspes sa ovim setapom, svaka cast.

dovlasmith:
Hvala :)
Glavni problem je ipak pogresan izbor materijala i cinjenica da sam lepio citave povrsine a ne samo krajeve, te sam potrosio vise od pola bocice od 350ml lepka. O farbi i da ne pricam jer je na nekim mestima islo i do 4 sloja. U njemu je sad neki edf od 69 mm ali sa motorom koji je bio u 64mm fenu. Pokusacu jos i sa njim, ali cisto sumnjam da ce biti nesto.
Kad budem imao volje, napravicu jos jedan od izoflora, drzacu se recepta koji je oproban od strane @varadero sa hrvatskog foruma, koji je lepio samo krajeve sa uhu por -om, necu nista eksperimentisati i stavicu mu edf od 55mm koji je prvo bio stavljen.

dovlasmith:
Naslo se malo vremena, a i nesto me mrzi da radim bilo sta ...

dovlasmith:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version