RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Fieseler fi 156 Storch

<< < (5/5)

bjanko:
Da na 4 S bateriju sam planirao a odlucio sam i esc ja cu ovaj poruciti koliko sam citao po forumima nije los izgleda http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2166__TURNIGY_Plush_60amp_Speed_Controller.html

bjanko:
A koju elisu recimo 14x7 ili 8 da porucim ja bih drvenu nekako lepse izgleda pogotovo ovo je retro model

SABURO:
Odlino izgleda. Ako ti treba neka fotka/info sa mog modela Storch-a u vezi npr vezivanja/fiksiranja krila i sl. samo pitaj.
Sto se glow verzije tice, 4T 100 - 150cc ce ti biti sasvim dovoljan motor. Trenutna tezina mog modela je oko 5kg +- 100g i trenutno na njemu je Saito 150. Na ovom snimku je motor Saito 120S.
Inace ovo je drugi let ako se ne varam, vec sam zaboravio.

bjanko:
Da ovaj tvoj Storch je zaista vrhunski ima i zvuk gledao sam vise puta ovaj snimak a i lepo izgleda .Trenutno sam se odlucio za elektrovarijantu ali zelja mi je da mu ubacim glow 4 takta ali nisam trenutno finansijski u mogucnosti da finansiram.Ja sam se odlucio za zelenu boju sa jugoslovenskom semom iz 50 tih, on je bio u sastavu naseg vazduhoplovstva tih posleratnih godina

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version