RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
PIPER CUB 40 size - elektro konverzija
chupko:
Hvala TataBulik ()-() Nece gosn Čupko ostati duzan.Jedva čekam da sredim Pajpera pa iz pocetka da ucim letenje.Imam zut orakover pa cu obuci moga prvenca u postarske uniforme da mu vratim onaj stari sjaj.To je inace moj ljubimac koga sam nepravedno zapostavio a toliko me je uveseljavao. ()-()
tataBulik:
E pa Magic i Tibeteagle, sad vidim da, što bi kod nas rekli, nije škola pojata. Uvijek treba poslušati iskusnije!!! (res)
Piper je konačno kompletiran sa setapom koji imam i novom trokrakom elisom 12x8. Rezultat je sledeći (uporedno sa prethodnim):
1. Dvokraka 12x8 ... Imax=30A, pad napona zanemariv, statički postisak 1610g, grijanja nema;
2. Trokraka 12x8 ... Imax=39,1A, pad napona na 14,6V, statički potisak 2280g!!!, grijanja nakon pola minuta max gasa nema (motor, ESC i baterija).
Pošto mi je nestalo baterije u mjeraču obrtaja, taj podatak nemam.
U čitavoj priči me je oduševio odnos potisak - masa tj. 2280g - 2415g!!! Kad se uzme u obzir da je dinamički potisak veći od statičkog, model bi trebalo da je u mogućnosti da ide vertikalno u vis?!
Malo poziranja:
Uzgred, izrada kapotaža u kalupu od gipsa i pored mojih silnih imregnacija NIJE USPJELA!!! :sljus Naravoučenije, da je moglo, već bi neko uradio u velikom modelarskom svijetu!!! Naime, vađenje kapotaža ove geometrije iz jednodjelnog kalupa nije moguće bez oštećenja, ipak je bio poreban dvodjelni kalup, ali gips kao materijal na kraju ipak može da se primjeni za ograničen broj odlivaka.
Kalup za glave motora (Piper CUB) sam napravio ulivanjem epoksida u PET original prethodno namazan vazelinom i to je uspjelo. Kalup je predviđen za vakuumsko formiranje.
tibeteagle:
Odlična su merenja sa poređenjem elisa i vučnom silom. Ovo je najrealnija slika koja se može i mora dobiti o setapu, da bi se sa sigurnošću znalo da ništa neče pregoreti. ESC sigirno neće na 40A, s obzirom na njegovu moć od 70A i velike radijatore i dobre uslove hlađenja. Slobodno ga možeš ugraditi u trup ako već nisi.
Sa ovolikom krajnjom snagom možeš da letiš ovaj model sa manje od pola gasa.
Pazi, jer ovaj tip modela ne podnosi stabilno velike brzine i mora se dosta kompenzovati sa visinskom komandom na dole pri većim brzinama. Snaga je uvek dobra samo za ubrzanje pri startu ili u nekoj akrobaciji. Pri prvom poletanju gledaj da je težište ispred normalne tačke, da te ne iznenadi sa lupingom na poletanju, što je najčešće nesreća sa ovakvim modelom.
Sretno poletanje. (thumb)
tataBulik:
Hvala T.E. (pijemo)
CG je inače i ispao malo naprijed (oko 1,5cm), naravno slučajno, tako da me je tvoja informacija spasila tegova u repu!!! :)aplauz
(pijemo)
tataBulik:
18. Maja, u nedjelju, je pao uspješan probni let (yay) (yay) (yay) i naravno, kao i svi dobri letovi, nije snimljen :sljus. Valjda od uzbuđenja. Sve je ispalo OK, avuon leti kao san, čupa kao lud sa poijetanjem vertikalno u vis. Čak nijesam imao potrebu ni da ga trimujem u vazduhu :big smile.
TibetEagle, bio si potpuno u pravu za CG. Iako je bio čitavih 1,5cm naprijed, mogao je ići još naprijed. Naime, kad leti na "leru" ponaša se sasvim Ok, ali kad mu se da "žiška" ponaša se pomalo kao da je repat, tj. teži ka gore. Ali, obzirom da je ovaj tip aviona namijenjen za lagano letenje, ostaviću CG gdje jeste.
Dok ne postavim video leta, bacio sam se na izradu prostog sistema za izbacivanje padobranaca i zabavu djece!!! Morao sam smisliti nešto da me žena pohvali kao pažljivog muža i oca, a ne da sve moje modelarske "podvige" pohvaljuje sa: ... ti stvarno nijesi normalan gdje trošiš vrijeme i živce..., kraj citata.
Pošto je princip otpuštanja jednog padobran(c)a jednostavan, odlučio sam se za izradu, opet jednostavnog, sistema za kontrolisano otpuštanje tri padobrana, opet sa jednim servoom i kanalom sa potenciometrom.
Na ovaj način se može izvesti i za više padobrana, ali je prostor na trbuhu aviona ograničavajući faktor.
Evo par sličica i video kako skalamerija fercera.
Servo i platne od pertinaksa sam fiksirao na šper od 2mm, a njega zalijepio sa unutrašnje strane preko "trbuha" od balze, radi ojačanja.
Evo kako to izgleda sa donje strane. Rupe u pertinaksu su veće od prečnika polugice radi kompenzovanja kružnog kretanja ruke servoa.
Sledeći zadatak mi je bio da riješim lastike na način da kad se ispuste padobranci, ne smetaju pri letu i slijetanju, tj. da ne vise ispod aviona. To sam riješio na način da sam lastike fiksirao u unutrašnjosti trupa za jedno od pogodnih rebara, pa kad se skupe ulaze skoro čitavom dužinom u trup, vise 1-2cm ispod trbuha. Mogao sam ih skratiti i za to 1-2cm, ali me je bilo strah da se ne otkinu od previše istezanja, mada mislim da bi izdržale.
Lastika je inače od one papirne HTZ filter maske, a lijepio sam je radi pravljenja omči oko gumenih O-ringa "Loctite-ovim" ljepilom za gumu (za obuću). Ljepilo je vrh za ove potrebe, elastično je skoro kao i sama guma.
Vidoje:
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version