RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

savet i pomoc oko cnc-a

<< < (4/5) > >>

sova:

--- Quote from: pericamitic on December 16, 2013, 11:48:39 AM ---Au, a ti bas zapeo za MiL24.
Vidi nemam ja nekog iskustva, ali da ga ja radim radio bi ga malo drugacije. Deo repa i deo trupa bi isao zajedno ; rep do mesta prelamanja zbog lakse ugradnje drugog dela repa, a trup do kabine zbog otvaranja za zamenu baterija...

Jbg, mozda si trebao da izaberes laksi model za izradu ma koliko ti se svidja mi24. Za mi24 moras da izmenjas mnogo delova na samom helikopteru pa cak i da pravis posebne. Mislim na rep i sam ram helikoptera. Pogledaj sta se sve menja za spusteni rep kod trex 500  ") :
http://shop.align.com.tw/product_info.php?products_id=3770 pri tom mora da bude TT

MD 500 ?

Inace mi se jako svidja sta si zamislio  (res)

--- End quote ---

za izmene sam nasao na raznim sajtovima od pre i to bi trebalo samo da se ubaci krivina i rep premesti za malu cevcicu kao produzetak e sad ne znam jel kais ide isti ili duzi to cu videti kad budem sastavljao (dal je duzina ista samo savijena ili je produzena) .JA bih da napravim kalup i da ga izlakiram a posle u vakumirku jer mi se cini laksi  nego tvoja augusta,a i nju cu da zavrsim ove zime i jos da pocnem gazellu sa 342

sova:
i projekat augusta ce se nastaviti a na ovome je stalo

Uploaded with ImageShack.us

samo sto cu sad da ga namazem necim da mi opet gip ne upije smolu pa opet nista da ne bude

sova:
u ovom projektu sam pogresio i nisam odlio kabinu pa sad nju treba dodati pa bude ceo kalup!

sova:
to bi trebalo ovako da izgleda kad bude gotovo

pericamitic:
Mozes da je izlakiras lakom na vodenoj bazi, dva tri puta, ali posle svakog lakiranja ostavi je da se osusi. Prvi put ce malo popiti lak, ali drugi i treci nece. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version