Hvala na informaciji o novim senzaconalno dobridim lepkovima cijanidnog porekla , I ja sam bio njihov pobornik ( kad nisu bili bas tog danasnjeg kvaliteta) kada su se pojavili, sve do trenutka kada sam radi naprsle ramenjace na wekfildu,/takmicarski model na gumeni pogon/, mesto da je jednostavno odlepim i zamenim morao da napravim celo novo krilo.
Moje zadovoljstvo su opravke polomljenih modela, hobi ostao jos iz vremena kada materijala nije bilo bas u svakoj farbari, a balza bila sveto drvo, i njihovo ponovno ozivljanje, pa sam imao prilike da vidim ostecene modele lepljenje CA lepilima i jos "ojacane" aktivatorom koji su zbog zaista veoma cvrstog i nerastvorljivog CA lepka zavrsavali u otpatcima.Svojim ocima sam video kada je veoma cenjeni i popularni "kolumnist" ovoga foruma strpao svoj osteceni model u kontejner! Medjutim sa acetonskim lepkom uz malo strpljenja, i pomoc nekoliko kapljica acetona lepak se na ostecenom delu rastvori, osteceni deo se razdvoji, polomljeni delovi dorade, i bez po muke, veoma lako poprave.
Postanite modelari, a ne letaci!
Ponavljam ovo su neka moja iskustva. Ja se izvinjavam, to je, kazem moje iskustvo; cuo sam da postoji nacin rastvaranja i CA lepila; samo koja li je cena toga...
Bez ljutis,
srdacan pozdrav od modelara koji je sagradio176 takmicarskih modela i medju njima, jos 60-tih godina prvi slobodno leteci model na elektropogon /imam ga jos uvek, u letnom stanju!/ i sklopio jedan od prva tri Graupnerova helikoptera kupljenih od strane ondasnjeg VSJ, u Jugoslaviji. Ostala dva su sagradili Novosadjanin, Gospodin Dusan Papic , koji ga je i savrseno leteo , i grupa hrvatskih modelara.
Sklapanje ARF-ovaca nekima, danas veoma cenjenim RC-ašima i popravke nisu uracunate u ovu brojku.
Nadam se da nisam bio preterano dosadan, ali ovakav nacin komunikacije /citaj laprdanje/ medju starim ljudima je uobicajen "; strpite se malo, razumecete, lete godine...