Evo mali predlog za taj landing skid.. pošto je meni zadavao glavobolje: nožice i te donje karbonske cevi sam ojačao plastičnim vezicama (onako u x, taman legnu oko "zgloba"). Onda neće da ispadaju, a inače se desi prilikom malo tvrđeg sletanja da ispadnu, pa se quad ceo nagne i osloni na zemlji propelerima, što može dovesti do oštećenja propelera ili lomljenja.
Druga stvar, oko koje baš i nema nešto pomoći jeste to što su same nožice od plastike, pa se lako polome ako quad ima nešto lošije sletanje, npr nasloni se na jednu stranu prilikom sletanja, i kako sva težina ode tamo, ona samo pukne, uglavnom na najslabijem delu, nožice (kod gornjih kuka i na donjem delu gde su najtanje). Samo treba pažljivo leteti, da ne bi došlo do toga, ja sam crash-landovao nekoliko puta, i eto, pukle su mi već 4 te plastične nožice, pa sam na kraju kupio one tarot karbonske, i one su super. Sa obzirom da su 35$, i free shipping, to je džabe.
Jedino ih je malo teže povezati sa ramom (jer je gore samo cev, ali dobija se jedna aluminijumska klema), ali uz delove od ovog postojećeg land skida, je lako moguće uz malo modifikacija, ili ako se kupe par dobrih klema za tu cev, pa se lako prišrafi).
EDIT: e da, zaboravio sam.. ove kleme što si koristio za povezivanje gornjih karbonskih cevi sa ramom, te kleme sam iskoristio i za povezivanje ovog karbonskog skida, samo sam ih lepo zategao i malo nabacio lepka iz pištolja za svaki slučaj. Možda deluje malo ovaj skid, ali je jako stabilan, meni drži F550 sa 2200gr težine bez problema.