Hvala na odgovorima momci. Kao sto znate nisam pocetnik u DLG, ali moj prvi model bio je pretezak a i ja sam na njemu pravio neke pocetnicke greske, i on vise i nije za neko ozbiljnije letenje. Ja sam se u zadnje vrijeme zasitio malo modelarstva jer ovamo u CG drustva za letenje je sve manje i ukapirao sam da su jedrilice uvijek bile nekako najzahvalnije.
Kada sam postavio ovo pitanje javio mi se Anakin sa njegovim Nan-om i brzo smo se dogovorili, sad jedva cekam da on bude u letnom stanju.
Inace, ekipa modelara iz Berana koja na zalost ne ucestvuje na forumu napravila je vec nekoliko DLG jedrilica na bazi Manta modela i sve su ispale jako dobro, cini mi se u okviru 250gr. To me najvise povuklo u tom smjeru, jer cemo mozda na taj nacin moci da napravimo i neko takmicenje, a i da dodjemo kod vas kada ga vi budete pravili
Sto se Vortexa tice svaka cast, ali kada je napravljen prije par godina, ja sam se nalozio da kupim jedan i bio spreman da platim dobru cifru za njega, ali momci su za model tada trazili 2.000 eura, pa sam se iz nekog razloga malo ohladio od Vortexa.
Tako, hvala na ovoj finoj diskusiji pa se gledamo na livadi!