RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Topolov sper

<< < (3/3)

Sava:

--- Quote from: Sava on April 26, 2014, 01:22:05 PM ---Ovi imaju kvalitetan toplov šper debljine 4mm. Nisu baš u Bgd, ali nisu ni daleko. Poneseš ručni cirkular i tablu iskasapiš na licinom mestu i strpaš u gepek. Ima da ti oči pobele dok ne potrošiš celu tablu.  :big smile

J.u.A.Frischeis d.o.o.
Industrijska zona "Berbernica"bb
22330 Nova Pazova
Tel: +381 22 328 125
Fax: +381 22 328 126
frischeis@frischeis.rs
Pozoveš telefonom za svaki slučaj. Nalaze se na putu za Vojku pre samog nadvožnjaka sa desne strane.
Imaju na lageru topolov šper od 3mm AA klasa . Jedna tabla od nekih 3m2 izađe oko 2300 din. Ono AA klasa znači da su obe strane vrhunskog kvaliteta.

--- End quote ---

sasadjuric71:
Zdravo dobri ljudi ,evo ja da se ukljucim sto se diskusije tice u vezi spera.Evo ljudi moji imate dobar sper za modelarstvo ,samo neznam koje je drvo u pitanju ali znam da je izuzetno lako ,za modelarstvo dusu dalo .A  to su gajbice od voca na pijaci jeste da nije u tablama posecen je svi znate kakve su gajbice.Odete na pijacu i morate da kod prodavca voca potrazite ,jer nisu sve od spera ,nista lakse do ekstra spera za modelarstvo ,jedna gajbica je 20 dinara  i gledajte one plitke jednoredne one su vecinom od spera mada nisu sve, cvecar sam pa zato znam ,sper je troslojan lak ko pero ,mislim da sam pomogao koliko sam mogao POZDRAV i (pijemo)a onda sper u ruke pa na posao (work) a onda  (<--) (<--) (<--) (<--) i uzivancija (yay) (yay)

igorpl:
Uglavnom je topola u pitanju

presko:
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,3482.msg18566.html#msg18566

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version