Ram : Dji Flame Wheel F450 - to je okej
Kontrolor :APM 2.6 ArduPilot Mega Flight Controller Board ili DJI Naza-M Lite Multi-Rotor Flight Controller - ako te mrzi da se zezas sa podesavanjima, uzmi NAZA, ako ti je vazan svaki dinar, uzmi APM i neki GPS odmah. Ne zaboravi da uzmes i nosac za GPS, tj i sipku na koju ces da ga montiras
Motori :Turnigy Multistar 2213-980Kv 14Pole Multi-Rotor Outrunner - 900-1000KV okej za kvad
ESCs: Turnigy Multistar 20 Amp Multi-rotor Brushless ESC 2-4S - ipak bih preporucio 30A i naravno SimonK
Daljinac : za početak Turnigy 9X ( domet mu je preko 1 km a meni za početak treba 200 m
) to je super daljinski za te pare, samo su mu gimbali malo losi ali opet za te pare... smesno, ali nista ti nece faliti, pogotovu kanala. ja ga koristim sa 8 energizer punjivih 1.5V baterija, mada moze i na life pack. instalirao sam mu i backlight, to bi mogao da dokupis isto odmah nije skupo a jako korisno jer mu je LCD veoma loseg kvaliteta. kupi odmah i baterije i punjac, to mnogi previde.
Baterija :Turnigy nano-tech 2200mah 3S 45~90C Lipo Pack - definitivno uzmi veci kapacitet i to dve baterije odmah, jer letenje sa jednom kratko traje. Preporucujem 4000mAh, minimum negde 3500mAh, i to 25-35C, nema potrebe 45-90C ne vuce toliko struje. Turnigy su okej baterije, ja koristim Vortexx imas ih na ebay, jeftine a super rade
Propeleri : Ovo pojma nemam koji bi mi odgovarali ,kupio bi neke jeftine za ali dobre za početak pa bi kasnije prešao na karbon varijantu ,ali nemam pojma razmeru i to ,racunao sam nesto i ove sam kao odabrao 10x5E Carbon Fiber Propellers ,ali to je ono bzv kao gledao sam koliko su dobro ocenjeni. - uzmi odmah najlonske DJI 10x4.5 ako uzimas DJI motore i to mozes u RC Srbija jer su jako povoljni, ako ne uzmias DJI motore, onda sa RCtimera karbonske, 10x5,
Bec : HobbyKing Micro UBEC 3A / 5v - UBEC ja bi ti preporucio jacinu 5A, max 7A, posto ce ti za APM mozda zatrebati malo vise snage od 3A, a taj jaci UBEC nije previse skuplji