Uzeh oklepani frejm za 40e, pa sam ga ja josh dokusurio, odvalio ga o zemlju sa 10 metara koso u punoj brzini, pa onda malo je radio chekitj i koleno, te sam ja to lepo sve ispravio, ni jedan novi deo nije stavljen, znachi sve je ispravljeno. Dobar sam kovach nema shta, evo slike danashnje posle dva leta od po 16 min...
Da nije bilo ovog odvratnog poklopca, sve bi bilo smrvljeno, ali pod poklopcem se sve vishe greje. Tako da ga sad vozim bez poklopac i najbolje se pokazao sa 5S sho mi je Nesho oma i reko, no ja da chekiram ko i svaki pochetnik...
Na 4S radi perfektno ali troshi 20% vishe struje i znachajno je sve toplije, manji napon = vishe ampera = veci otpor = vishe se greje. Na 6S pochinje da divlja bez obzira na srozavanje p koeficijenta, generalno namera mi je akrobatska, da vidim kako ova shklopocija leti u brutal manual varijanti... yeah
Eeee josh neshto bi mogo probam, a to je rekord ulice u duzhini leta, sa dve skromne baterice od 1.3 kg leti 16 min u zelenoj zoni, a ovo chudo mozhe da ponese josh 2.5 kg...