RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Bjornax "smoke" System !

<< < (2/4) > >>

IVAN3D:
Moj savet moj klub ..... (siguran sam da će te naći rešenje. ... slobodno se pozovite na mene ali dobri su to ljudi može i bez najave)

Aeroklub Franjo Kluz

Cara Dušana 57, 11080 Beograd, Zemun
Telefon: 011/261-9164

A to je inace dve žice spojene tankom cekas žicom koja je savijena u sredini da bi ušla u raketni motor i kad dobije struju cekas se usija i upali motor momentalno.....

zajko:
Hvala ... ()-()

Uros123:
Takodje kao clan AKFK preporucujem da dodjete u klub sa ciljem, a iz njega cete izaci sigurno sa resenjem. Dao bih preporuku da sacekate prvu sarzu tih dimnih "kutija" i da onda odete do kluba. Zavisno od lakoce zapaljivanja smese se mogu uraditi i upaljaci koji ce sigurno moci da je upale. Kod nekih raketa koje se izradjuju u klubu za paljenje motora moraju da se koriste sefersi (kod pravih raketa pale inicijalnu kapislu a ona dalje raketni motor) zbog velicine mlaznice i tezine paljenja baruta, tako da mozda i oni budu resenje.
A sto se tice samog paljenja tog upaljaca, ono se moze odvijati i u vazduhu nakon poletanja pomocu nekog elektronskog prekidaca kao sto je ovaj  http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8833__Turnigy_Receiver_Controlled_Switch.html
 ()-()

Pozdrav,
Uros

aco:
Elektronska cigareta ima svoju bateriju, taster koji se moze pritisnuti nekim servom i grejac - usijana cekas zica koji moze da upali taj patron

zajko:
Hocu zasigurno, samo da ih ddobijem u ruke za jedno nadam se 7 dana….
Elem u oba slucaja treba nekako resiti "upaljac" da ne bude paljenje cigaretom i zarom…
posle uz dodatak ovog li slicnog Rx prekidaca nece biti problem, to mi je jasno….za paljenje u vazduhu…
Hvala u svakom slucaju. pa se vidimo ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version