uf.. dva puta nestaje struja dok pisem ovo
pocetnik sam u ovom hobiju i veoma sam zagrejan da postignem nesto..
Imam 18 godina, idem u elektrotehnicku skolu tako da mi je elektronika specijalnost.. Mada jos kao mali sam cackao oko struje i pokusavao da napravim neki avion itd.. i eto me, u ovom hobiju nalazim sklop mastanja i struke...
u poslednje vreme sam dosta saznao i naucio o modelarstvu, mada je to malo, ali ipak malo po malo...
trebam uskoro da nabavim simulator i da pocnem sa virtuelnom praksom .. Planiram da u sto skorije vreme kupim radio stanicu (3-4 kanala, da nije bas skupa- za pocetak .. PA AKO NEKO IMA
) mozemo da se dogovorimo. a i neku dodatnu opremu, i sitne stvarcice koje mislite da ce mi trebati)...
e sad.. posto planiram sam da pravim same modele i da ubacujem pogon... potrebno mi je brdo saveta..
))) pa bi zamolio sve iskusne da mi pomognu
))
pa da krenemo redom... danas sam napravio sekac za stirodor (nasao sam na forumu
) .. i malo ga isprobavao..extra radi... pa me zanima dali mi za materijal preporucujete stirodor ili?
?
takodje jako vazno pitanje... sa kakvim modelima da pocnem??? posto sam video veoma sirok spektar modela, kategorija i vrsta???
unapred hvala svima!!!!