RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
MIG-3
Sava:
Pošto je krilo prenoćilo sledeće je bilo isecanje elerona.
Šarke komandnih površina su napravljene od Rentgen filma koga sam prvo oprao hlorom kako bi bio plavičast transparentan. Širina šarki je 8mm.
Hornovi su napravljeni od stare kreditne kartice
LazarStan:
Ne bih da se ubacim tokom izgradnje i (work),ovo je odlicno,jedva cekam da vidim kako ce poleteti (<--).
P.S. Uzeo sam jednu veliku kutiju,u njoj trpam sve snimke,kartice,cevcice i sta se nadje po kuci,build log daje zelju za napretkom :_D
Sava:
Na početku pisanja pominjao sam tunel kroz koji izlazi vazduh koji hladi ESC i bateruju. Taj otvor je urađen zumbom od pecaroškog štapa prečnika 16mm Na slici se vidi zaboden štap u pravcu smeštaja za bateriju
ovo je taj otvor, a pored je usmerivač vazduha koji sada može da se zalepi.
Uprostoru za bateriju vidi se gde je izašla pecaroška cev.
Sada je model potpuno gotov, vide se sajle komandi i mikro servoi.
Svi poklopci imaju magnete kako nebi lepršali prilikom letenja. Na ovoj poslednjoj slici se vide magneti prostora za bateriju..
banbo:
Eeee, valjda cu i ja tu penziju doziveti da mogu da se posvetim takvom kreativnom radu, a do tada treba kupiti ideje, fore i fazone od starijih i iskusnijih kolega :big smile Kada je prvo poletanje, da dodjem ako je dozvoljeno ;namig
Sava:
Samo da odobrovoljimo probnog pilota :mhm, a svako je dobrodošao. U svakom slučaju staviću na forum, ako ništa, bar video klip. :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version