RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
HK Galaxy f3p
firebird:
Nikola hvala na sugestiji, probacu sutra ujutru sa ugrejanim skalpelom, a razmisljao sam i lemilicom da zagrejem karbon i probam da izvucem.
Video sam ja da mu u opisu stoji F3P, ali sam ipak mislio da je shock-flyer. Nisam mu zalepio one vazdusne kocnice na krilima i na repu, vec sam iz samo onako navukao, pa mogu da probam model i bez njih. Sve jedno svidja mi se i ovako kako leti, lepo i lagano, kao balerina na nebu. ()-()
Daky:
Leti mnogo dobro, svidja mi se, uskoro dolazi i kod mene.. :) Pa idemo na (<--) (<--) i na ladno vopi.. :D (:beer:)
banbo:
Kanda si odabrao los dan za letenje, mada nije se lose pokazao ni na vetru ;namig :)aplauz
firebird:
--- Quote from: banbo on October 03, 2014, 11:18:24 PM ---Kanda si odabrao los dan za letenje, mada nije se lose pokazao ni na vetru ;namig :)aplauz
--- End quote ---
Pa zelja da probam model bila je veca od strpljenja da sacekam totalno mirno vreme , bez vetra... :big smile
Evo sad vec posle 11 letova mogu da kazem da nije on nesto nestabilan na vetru, ne izvrce se , leti lepo, samo niz vetar ide malo brze nego sto bih voleo a kad ga vracam uz onda treba dosta gasa pa mi to brzo iscrpi bateriju.
Probao sam ga i bez kocnica , ide brze a nestabilniji je.
@smeker, hvala. Boga mi dok sam pravio moj dobro sam se ispreznajao na pojedinim akcijama sklapanja, materijal je veoma nezan i sve mi bilo frka da nesto jmalo jace pritisnem ili pomerim iz straha da se ne polomi. A tek kad model prevrnes na ledja da nesto odradis sa donje strane, ma nocna mora...al sad sam srecan...
Daky:
Ma dobro, kad ga gradis moras imati volju, strpljenje i vreme.. Tako da kad sklopis to sve onda radis, kao sto svi rade.. Nista videcu i ja sto pre da ga imam u hangaru.. :D (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version