RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU
zajko:
Sve je u redu, samo nisam navikao da se "čikamo"….. "starac" mlad duhom :_D :hehe
salim se … ali zaista mislim da me do sad niko nije prozvao cikom, bar ne da se "cika" seca…. :sljus ;namig
()-()
miša2002:
--- Quote from: zajko on September 26, 2014, 12:16:59 AM ---Sve je u redu, samo nisam navikao da se "čikamo"….. "starac" mlad duhom :_D :hehe
salim se … ali zaista mislim da me do sad niko nije prozvao cikom, bar ne da se "cika" seca…. :sljus ;namig
()-()
--- End quote ---
:_D Ko ti je kriv što si preskočio "čika"-nje, pa te zovu "deda"-mraz ! :hehe
A, možda si zaboravio, na proputovanje, kroz zemlju "Laponsku", ... :big smile
LazarStan:
Kad smo vec kod toga,primetio sam da vecina modelara ne voli kad im se obracam sa Vi (ili sam pogresio),cesto sam persirao onako po prvi put dok razgovor ne protece,i onda stize poruka ,,ma mani to".A sto se tice ,,cika" nije problem,hehe mada mislim da je sada kasno,forum je jaka zajednica,pojedine modelare gledam kao rodbinu.
Inace secam se da sam tako jednom davno u 1. razredu osnovne pisao pismo Deda Mrazu,donela nastavnica iz Engleskog adresu pa to bio kao neki testic,moram da priznam da se zelja ispunila :big smile
Vaci:
--- Quote from: zajko on September 26, 2014, 12:16:59 AM ---Sve je u redu, samo nisam navikao da se "čikamo"….. "starac" mlad duhom :_D :hehe
()-()
--- End quote ---
Mene je "cikom" nazvao jedan klinja od 5-6 godina, dok sam ja igrao Soni u nekoj soniteci sa drugom. Imao sam mozda 18-19godina.... Samo je rekao "Ciko jos koliko cete dugo da igrate?" Vise nisam usao tamo.. :sljus
Daky:
Hahahaha.. (res) za decka... :-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version