RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU
LazarStan:
Naravno,nece to biti samo 2h,mozda potraje nedelju dana pa cak i mesec.Ovo je stvarno savrseno odradjeno,sam izgled aviona je uhhhhh (:sok:)
Evo nekoliko slika kako izgleda.HVALA JOS JEDNOM ZAJKO !!!
[/url]
[/url]
[/url]
Lepo cu zastiti kablove,a prijemnik kako kazete sto dalje od ESC-a,vec sam imao lose iskustvo i naucio puno toga sa MIG29 avionom.
Pozdrav svima!!! ()-()
Sava:
Nemam mnogo iskustva sa takvim modelima, ali ako menjaš mesto prijemniku postoji mogućnost da pomeriš težište jer radi se o malom modelu gde se sve meri u mm. Možda nebi bilo loše da kontaktiraš Zajka ili ako si dobio uputstvo, proveriš težište pre prvog leta. Zapamti, nosat avion još i leti, ali repat samo jednput. Mnnogo lepih trenutaka sa novim modelom, još kada se upoznate biće pravo uživanje. ;namig
LazarStan:
Hvala cika Savo na savetu.
Gde je ojacanje na krilima tu je verovatno teziste jer jer na 1/3 krila,tako da je problem sa CG resen,ali ako bude bilo problema kontaktiracu Zajka,prvo kako kazu kolege da se lepo izvezbam na simulatoru pa kasnije da poletim pticu. ()-()
marko:
Svaka cast gazda (pijemo)
zajko:
Zdravo Lazare, OK zahvalio si se i sad udri… Bilo bi mi jako drago da uspes lepo da ga poletis i da ga letis… dugo koliko zelis…
Dobio si vec dosta saveta od forumasa i cika Save… pridrzavaj se njih… Udri po tom simulatoru ne samo dok ne poletis vec bi nekako trebalo stalno…
Samo jedan mali savet, ja to obicno tako radim sa Park Flayerima a taj radio system je upravo to… Smesti prijemnik gde mu je mesto, ali bih izvukao tu crvenu antenu napolje na trup i zalepio selotejpom, probusis rupu u stiroporu tankim srafcigerom, provuces i zalepis, malo daje bolju sigurnost prijema…
Ja sam takav avion samo jednom davno proleteo na kratko i ostao mi je lep utisak, lagan je za letenje, spor i poslusan, iako je niskokrilac warbird…
Sine, uzivaj u ucenju i letenju, tek treba da naucis sve to sto si zapoceo… kako budes napredovao, tako ces sve vise uzivati i zeleti jos… sto nije tako lose
()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version