RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU

<< < (7/26) > >>

LazarStan:
Evo vracam se sa prvog lete,ima malo vetra ali nije bilo opasno,poleteo sam model uz vetar okrenuo ga i sta se desilo,okrenuo se i zakacio levim tockicem za zemlju,steta nije veika  (yay),samo treba zalepiti plasticni deo za krilo u kojem se zasrafljuje tocak i zameniti elisu.
Definitvno menjam mesto za letenje,do sada sam leteo na igralistu,previse ljudi i previse ,,saveta" i dobacivanja od onih koji veze namaju sa letenjem,tipa ,,baci model niz vetar nemoj da si glup,kada covek trci logicno je da duva u ledja",nije ovo razlog zasto sam pao ali verovatno cu sutra otici na nekoj poljani gde nece biti nikoga i sam vezbati.

Da li da probam sa elisom 7x4 koju imam?

banbo:
I definitivno neces da slusas  (nono) Pa SVI so ti rekli da prvo vezbas na simulatoru, pa tek onda da letis. Za svo ovo vreme nisi verovatno ni 10 sat simulacije imao i otisao si na livadu. Sta ti je danasnja mladez. I prvo probaj sa simulatorom ali ne na pocetnickom nivou vec ukljuc na srednjem nivou i sa sa razlicitim jacinama i ponasanjima vetra, pa kad naucis nesto onda se igraj sa elisama.

LazarStan:
@Banbo,od kako sam dobio avion vezbao sam,sve mi je islo lepo na simulatoru,poletanje i sletanje jednostavno trema je odradila svoje  :-[

LazarStan:
Podesavao sam da ima vetra,hvala Bogu da steta nije velika,vezbacu jos pa kako bude.

tibeteagle:

--- Quote ---Sta ti je danasnja mladez.
--- End quote ---
Da.  ??? Svi bi sve i odmah, ako ne može brže.  (kush) Modelarstvo uči strpljenju i istrajnosti, a ko ne shvati, nikada neće postati dobar modelar, pa ni strpljiv i uravnoteženi čovak.
Možda je kriv i ova verzija instant modela, koji ne treba duže sa strpljenjem graditi, već samo sklopiti na patent, plug and play i leti  :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version