RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU

<< < (11/26) > >>

LazarStan:
Hvala Gorane,sve zavisi kako sutra prodjem sa modelom,ako ne bude bilo letenja obraticu se za pomoc,cuo sam da se tamo stalno leti  :)aplauz

zbabic:
Stavi neki video, tj snimaj, a kasnije kad pregledas video, videces evenualno sta bi trebao drugacije da radis.

Goran-Le:
Ja kad sam dole uglavnom ugrabim malo vremena da bar 2-3 poslepodneva odem na letenje,uglavnom tada svi mi i izlazimo na letenje u Leskovcu ali momci koji su dole ako ne svako poslepodne onda svaki vikend,naravno kad vremenske prilike to dozvoljavaju ,su na livadi(aerodromu) i lete! U svakom slucaju kako god da sutra prodjes na letenju(nadam se uspesno) uvek si nam dobrodosao u Leskovcu! A ako zelis evo ti nikovi od modelara iz Leskovca pa ako resis ti ih kontaktiraj: VIPER (Sasa) i DULE-LE (Dusan)! Pozdrav

LazarStan:
Drago mi je da je tako,ne bih da opterecujem ljude stvarno sam pokrenuo citavu zbrku na forumu sa mojim letenjem,vidim da aeroklub u Leskovcu postoji vec duze vreme,malo mi je krivo sto ranije nisam saznao da ima modelara tamo,posto sam ranije pravio klizace,ali nikad nije kasno,tako da hvala i cujemo se  ()-()

tibeteagle:
Lihomie, tvoje pubertetsko samopouzdanje je na mestu, ali je i dalje nerealno. To smo svi doživeli svako na svoj način i samo želimo da te spasemo malo razočaranja. Izgleda da su hormoni mnogo jači i ne može se tu ništa.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version