RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU
mad_mangod:
Ako ti treba pomoc slobodno se javi i poslusaj sta ti pricaju(pisu) stariji! (<--)
Daky:
(pijemo) (pijemo)
LazarStan:
Danas je praznik u selu,pa posto smo isli kod babe i dede u goste oni su posli na groblje,a ja sa bratom i sestrama produzio do livade,prvi put avion je pao na kola i odvojio tockove,a drugi put se krilo odvojilo u vazduhu i avion je pao.Presrecan sam sto sam uspeo da upravljam bar malo avion i podignem ga na oko 20m,evo slike i videa.
[/url]
Treme vise nema (yay)
rajker:
--- Quote from: lilhomie on September 21, 2014, 02:16:06 PM ---Danas je praznik u selu,pa posto smo isli kod babe i dede u goste oni su posli na groblje,a ja sa bratom i sestrama produzio do livade,prvi put avion je pao na kola i odvojio tockove,a drugi put se krilo odvojilo u vazduhu i avion je pao.Presrecan sam sto sam uspeo da upravljam bar malo avion i podignem ga na oko 20m,evo slike i videa.
Treme vise nema (yay)
--- End quote ---
Krilo nesme tako lako da se odvoji od trupa.Nesto nije tamo dobro sastavljeno.Znam da je tesko,,,,probaj prvo malo vise vremena odvojiti na let - ali na simulatoru. ;namig
vladasimon:
Pa da si papirni avion bacio duze bi leteo 17aa Salim se malo, bez ljutnje ()-() Svaki pocetak je tezak 4e
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version