RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU

<< < (13/26) > >>

mad_mangod:
Ako ti treba pomoc slobodno se javi i poslusaj sta ti pricaju(pisu) stariji!  (<--)

Daky:
 (pijemo) (pijemo)

LazarStan:
Danas je praznik u selu,pa posto smo isli kod babe i dede u goste oni su posli na groblje,a ja sa bratom i sestrama produzio do livade,prvi put avion je pao na kola i odvojio tockove,a drugi put se krilo odvojilo u vazduhu i avion je pao.Presrecan sam sto sam uspeo da upravljam bar malo avion i podignem ga na oko 20m,evo slike i videa.

[/url]

Treme vise nema  (yay)

rajker:

--- Quote from: lilhomie on September 21, 2014, 02:16:06 PM ---Danas je praznik u selu,pa posto smo isli kod babe i dede u goste oni su posli na groblje,a ja sa bratom i sestrama produzio do livade,prvi put avion je pao na kola i odvojio tockove,a drugi put se krilo odvojilo u vazduhu i avion je pao.Presrecan sam sto sam uspeo da upravljam bar malo avion i podignem ga na oko 20m,evo slike i videa.

Treme vise nema  (yay)

--- End quote ---

Krilo nesme tako lako da se odvoji od trupa.Nesto nije tamo dobro sastavljeno.Znam da je tesko,,,,probaj prvo malo vise vremena odvojiti na let - ali na simulatoru.  ;namig

vladasimon:
Pa da si papirni avion bacio duze bi leteo 17aa Salim se malo, bez ljutnje  ()-() Svaki pocetak je tezak  4e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version