RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU

<< < (14/26) > >>

Daky:
Sta je sa avionom??

LazarStan:

--- Quote from: vladasimon on September 21, 2014, 02:32:13 PM ---Pa da si papirni avion bacio duze bi leteo 17aa Salim se malo, bez ljutnje  ()-() Svaki pocetak je tezak  4e

--- End quote ---
Heheheheh :D leteo bi,sta da se radi idemo dalje.

Po meni avion nema veliku stetu,treba samo privrstiti letvicu gde se zasrafljuje motor,zalepiti parce na krilu i to je to,elektronika nije ostecenja,posto sam ovde kod babe necu nista dirati,samo sam izvukao motor i ESC i proverio ostalo,servoi nisu mrdnuli.

--- Quote from: rajker on September 21, 2014, 02:28:59 PM ---
--- Quote from: lilhomie on September 21, 2014, 02:16:06 PM ---Danas je praznik u selu,pa posto smo isli kod babe i dede u goste oni su posli na groblje,a ja sa bratom i sestrama produzio do livade,prvi put avion je pao na kola i odvojio tockove,a drugi put se krilo odvojilo u vazduhu i avion je pao.Presrecan sam sto sam uspeo da upravljam bar malo avion i podignem ga na oko 20m,evo slike i videa.

Treme vise nema  (yay)

--- End quote ---

Krilo nesme tako lako da se odvoji od trupa.Nesto nije tamo dobro sastavljeno.Znam da je tesko,,,,probaj prvo malo vise vremena odvojiti na let - ali na simulatoru.  ;namig

--- End quote ---

Znam,sve je bilo u redu dok nije poleteo,sve mogu popraviti nije problem,samo da podignem novac sa NeoBux-a i kupim vise elisa pa na letenje.

dex:
Znam da su u tvojim godinama, svi kontradiktorni i da sve savete shvataju kao smaranje :jaki:
Doći će vreme kad ćeš shvatiti sve najbolje namere iskusnih RC modelara  mmmm

LazarStan:
Ne mislim da su saveti smaranje,ali kad mogu na simulatoru bez prolema da vozim avion zasto onda ne bih probao na livadi,a ne i dalje vozio,slazem se da treba vezbati simulator ali ne i ostati na njemu.Sve najbolje objasnjava slika koju je postavio @tibeteagle sa macom i lavom.  (fiu)

Daky:
Maa polako, imam i ja 16 godina, i razbio avion koji ga je cale kupio i bio je 1000 maraka, popravio, vezbao i opet letimooo.. Tako da opustenooo.. :) Uzivajmo dok smo mladi i naucimo od ovih iskusnijih modelara.. Bicemo i mi jednog dana kao i oni.. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version