RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU
zajko:
--- Quote from: lilhomie on September 21, 2014, 10:39:16 PM ---Jedino se ovde kajem zbog Zajka,covek poklonio model a ja nisam uspeo ni 15min da letim,ali potrudicu se da to ispravim. :sljus ;namig
--- End quote ---
PS. u isto vreme smo kuckali… a u medjuvremenu poceo KESIC na B92
Mislim da bi 15 min. bilo previse veliki uspeh… ne treba da se kajes zbog mene…. premda bih voleo da si uspeo, jako… ima vremena…
Treba negde da se kajes zbog sebe samog, brzopletost, nadam se..
Prvu priliku ti je ujak dao, nisi je dobro oskoristio,
drugu priliku si dobio od mene.. OK nista strasno, nisi savladao letenje, pa mislim ni obuku na Simulatoru, sedi dole 1….
ides na popravni… sreca steta mala na avionu, zanemarljiva…
veca je steta, ako nisi skapirao, to sto nekako pocinjes da propustas prilike… a to ne bi trebalo da ti predje u naviku…
Moj ti je savet, poslednji, ako isti ne prihavtis.. nema smisla savetovati na preskok…
Sedri, kad imas vremena mimo skole.. udri po tom simulatoru jedan isti takav neki avion i narednih 7 dana ne pustaj..
poleti..leti 2 kruga, obicno normalno kao pravi avion i sleti (doguraj da bude savrseno)…
Kad to savladas, javi se… sedi na autobus dodji do mene, ako te puste roditelji, na ceo dan i letecemo ceo dan na duple komande, dok se ne osamostalis, bice dovoljno jedan dan, ako se ubijes od simulatora…
(<--) (da ne nazdravljam pivom maloletan si)
rajker:
--- Quote from: zajko on September 21, 2014, 11:33:08 PM ---
--- Quote from: lilhomie on September 21, 2014, 10:39:16 PM ---Jedino se ovde kajem zbog Zajka,covek poklonio model a ja nisam uspeo ni 15min da letim,ali potrudicu se da to ispravim. :sljus ;namig
--- End quote ---
PS. u isto vreme smo kuckali… a u medjuvremenu poceo KESIC na B92
Mislim da bi 15 min. bilo previse veliki uspeh… ne treba da se kajes zbog mene…. premda bih voleo da si uspeo, jako… ima vremena…
Treba negde da se kajes zbog sebe samog, brzopletost, nadam se..
Prvu priliku ti je ujak dao, nisi je dobro oskoristio,
drugu priliku si dobio od mene.. OK nista strasno, nisi savladao letenje, pa mislim ni obuku na Simulatoru, sedi dole 1….
ides na popravni… sreca steta mala na avionu, zanemarljiva…
veca je steta, ako nisi skapirao, to sto nekako pocinjes da propustas prilike… a to ne bi trebalo da ti predje u naviku…
Moj ti je savet, poslednji, ako isti ne prihavtis.. nema smisla savetovati na preskok…
Sedri, kad imas vremena mimo skole.. udri po tom simulatoru jedan isti takav neki avion i narednih 7 dana ne pustaj..
poleti..leti 2 kruga, obicno normalno kao pravi avion i sleti (doguraj da bude savrseno)…
Kad to savladas, javi se… sedi na autobus dodji do mene, ako te puste roditelji, na ceo dan i letecemo ceo dan na duple komande, dok se ne osamostalis, bice dovoljno jedan dan, ako se ubijes od simulatora…
(<--) (da ne nazdravljam pivom maloletan si)
--- End quote ---
:)aplauz :)aplauz :)aplauz (:good)
LazarStan:
Imacu sve u vidu,hvala na savetima,potrudicu se da ne bude tako i ubuduce.
banbo:
Eto. Dobio si iste savete od mnogih, ali nisi hteo da slusas. Ovaj zadnji probaj da poslusas, jer ako nastavis da radis po svom i pored saveta i ponuda za pomoc koje dobijas, izigraces dobijene simpatije i poverenje. Ovde te niko ne odgovara od letenja, vec pokusava da te sacuva od razocarenja i materijalnih gubitaka. Ja trenutno letim multirotor vec godinu ipo, a peglao sam pozajmljeni simulator vec mesecipo, a sutra porucujem sebi jedan jer uvek dobro dodje kad je lose vreme napolju. A sledeceg meseca eto me mod Zajka da pazarim svoj prvi trener ;namig
dex:
Ovo je ponuda koja se ne propusta !
Za Zajka veliki (res)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version