RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU

<< < (19/26) > >>

LazarStan:
Znam da nije vezano za ovu temu ali ipak cu ovde postaviti pitanje,da ne bih otvarao novu temu.
Danas sam popravljao avion,isprobavao elektroniku sve funkcionise,kada je avion pao slomila se elisa i vidim da lezajevi malo krce kada startujem motor,tacnije na 20%gasa,nije toliko opasno,pa eto pitam da li da ih podmazem ili ostavim i letim tako?

tibeteagle:
Sada ću već i ja da kažem da malo još iskustva imaš da možeš da proceniš šta je to nepravilno zujanje ležaja, pogotovo tako da ga prvi put čuješ bez elise. Dakle stavi istu takvu novu elisu i poslušaj dali radi kao pre. Ako se više trese nos modela, onda se osovina iskrivila, što je veoma verovatno i to od udara u zemlju. To je normalno i da se ispraviti, jer osovine kod ovakvih jeftinijih motora je od mekanog željeza, a nikako ne od osovinskog čelika.
Ležajevi mogu na svim novim kineskim motorima da budu već kao novi da zuje. To su sve ležajevi treća klase, koje se stavlja u većinu nisko klasnih BL motora, pa ko kakve sreće ima.

LazarStan:
Hvala.

mariomdw:
Meni samo ne ide u glavu zasto ali zasto svi sad pljuvaju po parkjet-ovima jer on nije uspio da uradi ono sto sam mu savjetovao i govorio? Napravio je avion neprecizno i aljkavo i avion logicno niej letio a o tome da simulator prije letenja s njim nije taknuo ni da ne pricam,zamoljavam sve kolege i starije i mlađe i iste dobi da ne pljuvaju po vrsti aviona koje ja i mnogi drugi gradimo i na kojim letimo i koje smo uspjesno prvi puta digli u zrak samo zato sot to jedna osoba nije uspjela jer nije htjela slusat u pocetku ...

banbo:
Uvek je bilo i bice, NIJE DO VOZILA VEC DO VOZACA  (<--) ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version