ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Spetrum DX6i na Phoenix 4.0 simulatoru nece da radi! HELP!

<< < (2/2)

MAVERICK:
Ja sam bas zato to napisao da sam kupio od tebe zato sto ne znam dal je to orginalni softver ili ne, da znaju ljudi sa foruma koji softver koristim da bi mi pomogli. Nisam bio siguran dal prodajes piratski program ili orginalni! Bitno da sam se snasao na kraju nekako

banbo:
Zajko mislim da bi bilo dobro da na shop-u promenis naziv u USB 6 CH interfejs za simulatore letenja, da ne bi bilo zabune i da ne bi dolazilo do ovakvih situacija. A ne bi bilo lose da probas da nabavis ili stavis u shop i orginali Phoenix da ljudi vide koliko samo softwer kosta, a cisto da napomenem orginal interfejs i softwer su preko oko 110EUR

zajko:

--- Quote from: banbo on September 18, 2014, 12:06:08 PM ---Zajko mislim da bi bilo dobro da na shop-u promenis naziv u USB 6 CH interfejs za simulatore letenja, da ne bi bilo zabune i da ne bi dolazilo do ovakvih situacija. A ne bi bilo lose da probas da nabavis ili stavis u shop i orginali Phoenix da ljudi vide koliko samo softwer kosta, a cisto da napomenem orginal interfejs i softwer su preko oko 110EUR

--- End quote ---
Sugestija prihvaćena i ispravljeno, što se kaže da ne bude zabune…
Riccs Simulator Phoenix V4.0. 6 Ch. interfejs (uz ovaj USB 6 kanalani interfejs sa odgovarajućim kablom, dobijate 3 adaptera za različite Radio stanice, kao i POKLON DVD disk sa programima similuaciju, po našem skromnom mišljenju najvredniji i najbolji od njih je PHOENIX 4.0, koji treba nakon instalacije odmah update.

Program RC Simulacije PHOENIX, je prilično verodostojan pravom RC letenju na aerodromu, oko 90%, ali najveća korist od njega što se mogu bezbolno uvežbati komande na letelicama, sistem letenja, vežbe poletanja i sletanja, kao i samo letenja. Sam program uključuje veliki broj različitih RC modela po nameni, veličini, vrsti pogonskog motora, aviona i helikoptera kao i Quad koptera....

Veći broj modela je iz programa poznate firme HORIZONHOBBY (USA) Hangar9, ParkZone, E-Flite, HobbyZone, Spektrum i Blade.

Početnicka radio stanica sa 4 kanala i Parkflayer (300m), za upravljanje modelima RC aviona

I poručen Phoenix R/C Pro Simulator V5.0 (RTM5000) 99,99 Eur  (Ne uključuje adaptere za druge stanice osim Spektrum)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version