evo jedan mali up date, na zadnjem letenju tamo negde u martu malo sam se okurazio, imao sam tog dana par letova i sletanja, sopstvenih
pa je u zadnjem letu uz asistenciju vetra moje neiskustvo doprinelo do ateriranja u majcicu zemlju i zadnji deo trupa se nacisto slupao, i prednji de manje, nosaci servoa...i neke sitnije stvari pa i krajnji bilans je bio ...(prva slika)
Tu je vec moj entuzijazam malo splasnuo pa sam odlucio da napravim jednu nesto vecu jedrilicu sa uskama -auto stabilnu, da malo jednostavnije savladam letenje i krenuo sam u sklapanje ali ...nisam mogao da istrpim i cekam a zeleo sam da idem da letim pa sam prosle nedelje u petak u 23 h uvece zadao sebi 'flight challenge" tj da do subote sredim model i odem u zp na letenje. bilo je preambiciozno i u 4h ujutru sam imao
(treca slika)
Ujutru sam nastavio i do 4 popodne sam sredio sve, ali ostalo je da spojim klavir zice na komande, ustelujem servoe i sl a shvatio sam da sam izgladneo i preumoran pa sam shvatio da bi nastavak forsiranja sigurno doveo do novo chrash-a pa sam iskulirao..nedelja lose vreme i..evo doslo je do ovog vikenda....juce lose vreme, danas vetar
ali ipak u komunikaciji sa branom bivam ubedjen da dodjem na 13 maj i danas je pravio prvi let telemaster-fenixa koji se digao iz mrtvih ..doduse jak je vetar pa sam leteo samo na 15+ metara a ostale delove leta je izveo brana ali sam ipak jako zadovoljan