Prvo i osnovno Spektrum
NE MOŽE DA RADI sa Phantomom, nisu kompatabilni…
Drugo, ne razumem se u DJI ali sam cuo da je ovo malo stariji model recimo 1.1, ili tako nekako…
Trece… nisam siguran da u njega moze da se napakuje sva ta elektronika da bi Phantom odradio to kako navedoste i jos skuvao kavico na kraju i pomazio se Bravo.. Bravo…
Cetvrto, pogledajte sliku koju je neko sutradan posle utkamice okacio, stadion i iza njega dve visoke zgrade, gde poslednjih 4/5 spratova viri iznad tribina stadiona, za toliko je krov visi od stadiona, zgrade su sa ravnim krovoima, idealno za ovu suludu ideju… Moglo je njih 10 da se bavi letenjem i poletanjem, sa osnovnom veriijom kako i rekosa da jeste… Te 2 zgrade su udaljene vazdusnom linijom 200/300m od stadiona, idealan pregled, pa poenta valjda i nije bila da leluja visoko iznad terena, to na fudbalskoj utakmici niko ne bi primetio, ja ne pratim fudbal, ali je valjda normalno da se gleda u teren a ne u tamno nebo, mislim da je cilj bio da se spusti na teren, sto je nazalost i uspelo i da se napravi tuca i haos, sto je delimicno uspelo …..
Moj Vam j e predlog da se manete corava posla i da razvijate mastu u pravcima teorije, pustite policiju i sve istale, kojima je to posao da se time bave…..
a da se mi bavimo nasim hobijem, i da uzivamo u njemu……
Neka svako gleda svoja posla… ako imate nesto interesantno za ovu RC zajednicu, dajte diskusiju na tu temu…
Trazio sam nazovimo savet, ili ZA i PROIV jednog motora na avionu… a VI udariste na aferu ZASTAVA pa samo u beskraj glupostima sirite temu…
@MISA… zahvaljujem na misljenju za izbor motora za TRACTOR, J-3 istog raspona je leteo lepo i sporo, sam za sebe za ZENOAH 20cc, mislim da bi na njega ladno isao ovaj 33cc, ali nije imao neku snagi niti brzinu, povukao bi neku stiropor jedrilicu, a za dalje nisam bas siguran
Zahvaljujem i ostalima na lepim zeljama, ptica je ogromna, lepa i lagana za upravljanje….
ajd da se i ja pohvalim, mislim da je to najveci raspon krila koja je do sad letelo u SRB i najveci motor, ne racunam bespilotne za vojsku, sektor Hobby i zabava…
ajmo malo na tu temu….
Slikano je i iz vazduha, trebalo bi da se pojavi snimak.. pa onda udrite po tome, manite se teorija zavere