RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Projekat HIBRID

<< < (5/7) > >>

jovule:
Jel ovo to o cemu pricamo???

http://www.ebay.com/itm/Carbon-fiber-roving-12K-3m-5m-7-5-m-10m-15m-20m-30m-50m-/390860784070?pt=UK_Crafts_Other_Crafts_EH&var=&hash=item5b011e41c6

Da li je ovo OK cena za karbon ili postoji neka bolja varijanta. Ja se trenutno nalazim u Rumuniji, pa me postarina za ovo kosta 7,5$.

Pozdrav

Vaci:
Da to je to, samo ja koristim 24k a to je 12k. Za cenu ne znam, uporedi sa linkom koji sam dao ranije, ostavio sam i koga kontaktirati.

igorpl:
Izvini Vaci šta bi sa ostatkom priče. Ja sam baš voljan da počnem neki DLG pa mi je tvoj post veoma pomogao, a još više bi pomogao kada bi nastavio dalje i objasnio slikovito kako dalje se radi sa staklom, epoksijem... Znam da je ta priča već prežvakana odavno na netu ali na ovom forumu niko se koliko vidim nije toliko detaljno uplitao u priču izrade nekog DLG-krila kao ti.
Voleo bih kada bih video ostatak priče sve do kraja....

Vaci:
Na ovim stranicama mozes videti, zar, dobru volju, zelju za radom i nesebicnim deljenjem, ali na zalost i mnogo negativnih stvari. Umesto da dobijem podrsku za nesto sto bi bilo korisno svima, za deljenje vestina i informacija koje sam ja licno JAKO skupo platio u parama i vremenu, ja lepo dobijem cuske, omalovazavanja, napusavanja, tenziju... U takvim uslovima ne moze nastati nista, ni cvece ne raste kad ga mlatis motkom.

Ukratko, ne zelim da pravim sebi stresove ovim, bilo je dobre volje ali... Nista od price, radim za sebe koliko znam i umem, meni je to dovoljno. A ne sumnjam da ce neko vec obraditi neku ovakvu temu strucnije, bolje, detaljnije, i pristupacnije obicnim ljudima. Skidam kapu takvom i zelim mu puno srece i uspeha.

(pijemo)

PS: Jako mi je drago ako ti je i ovo malo sto sam uspeo da napisem pomoglo.

goodgod:
Iiiiii bre, ne budi seka-persa, malo su te cackali i ti vec odustao?
Pa sta, sve i da nisi u pravu, neko kao ja (citaj vecina) ce sigurno nauciti nesto od tebe.
Ajmo podrska za Vacija! 
()-() ()-() ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version