Poslije trener loptica HK-450 dobio AP nosac
Ovdje samo fotkice a koga interesuje vise ima na ovom mjestu
http://rcfly4um.org/index.php?topic=44.msg28424#new Sto se tice HK izbalansiran je odlicno i kao uvertira u letove sa T-rex 600 dobro dodje onako kao zagrijavanje.I sve je bilo tako do prije neki dan kada sam imao jedan peh.Najgore je sto se to nije desilo tokom leta da jeste ne bi mi toliko bilo krivo
ali dobro je sve proslo.
Kazem utrimovan,izbalansiran tri baterije su spremne kad se izadje na letenje ali ne lezi vraze hoce to kad se nesto cacka.Poslije jednog leta htio sam da podesim na stanici stopericu .Vracajuci se iz menija slucajno sam usao u dio za podesavanje polozaja palice za start.Naravno podeseno je bilo normalno kad je palica u donjem polozaju sve je ugaseno,e kad sam se kretao kroz meni ja sam slucajno izabrao suprotno
Naravno to nisam primjetio dok nisam prikljucio bateriju normalno palica u donjem polozaju a u softveru donja pun gas a ja za to ne znam.Kad sam prikjucio bateriju bio sam blizu njega malo se odmakao odsvirao on sto treba i kad sam se pripremao da krenem, krenu on sam
i to na punom gasu napravio je salto i onako se zakucao u zemljicu.Nisam znao sta me snaslo.Sva sreca pa sam se odmakao inace...
Sve je dobro sto se dobro svrsi eto i kad ste 100% sigurni mali gremlini rade svoje.
Heli ceka dijelove tj.zupcanik glavnog rotora,osovinu rotora i osovinu drzaca rotora.Kad je glava na ramenima bice letova