Dakle, uspešno sam sastavio heli, posle malih problema oko nalaženja odgovarajućih imbusa.
Sve sam lepo naštelovao (nadam se), po PDF-ovima koje sam nalazio po netu, i youtube klipovima.
Sve sam lepo ispovezao, isprogramirao stanicu T6config programom zahvaljujući ovom tipu i njegovim snimcima.
Nakon što sam priključio bateriju i bio srećan kao malo dete jer su servoi napokon radili ono što treba da rade, uključio sam motor (elise još nisam montirao). Ima lep zdrav zvuk sve dok ne dođem na nekih 30-40% gasa, kada počne da se javlja dosta jaka rezonanca na kućištu. Sad je trebalo pronaći šta je ono što pravi problem. Otkačio sam zadnju elisu, zvuk je bio isti. Izvadio sam veliki zupčanik, zvuk je bio isti. Mislio sam da nešto sa motorom nije u redu pa sam i njega izvadio napolje i pokrenuo ga dok je u ruci. Tada je radio onako kako treba sa savršenim zvukom koji se lepo ravnomerno pojačava bez ikakvih vibracija. Vratio sam ga u kućište, uključio i desilo se ponovo isto.
Svi šrafovi koji spajaju stranice kućišta su lepo ispregledani, dodatno dotegnuti ako je bilo potrebe, ista stvar.
Da li je neko imao sličan problem, i ako jeste, kako ga je rešio?