ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Laze li se na netu o performansama motora?
tibeteagle:
--- Quote ---To naravno nije zakon, vec samo moje misljenje.
--- End quote ---
Opet si sam odgovorio na suštinu svojeg napisanog od početka do kraja. ???
--- Quote ---mnogo stvari uopste u zivotu ljudi nekako preskacu,nauce ono sto misle da treba a kako se i zbog cega doslo do toga ne zanima ih (moji profesori) izdiktiraju teoremu,ispisu formule i to je to
--- End quote ---
Profesori jako žale što nikoga ne interesju dublje značanje formula. Dok imaš mogućnosti iskoristi besplatno školovanje da i shvatiš ono što je napisano i pitaj profesora. Jako će da se obraduje tome, jer nema veće sreće za profesora ako se neko interesuje za dublju suštinu, koju samo tamo možeš da naučiš, a iz trgovačkih tabela ništa.
Izgleda da nivo foruma polako ide u obrušavanje, ili već odavno... :-\
LazarStan:
Veruj mi,koristim sve do maksimuma,sa nekim profesorima sa u kontaktu oko raznih projekata za takmicenja,uvek pitam ako nije jasno,vec su spazili da u odeljenju postoji neko koje su za nekog dosadne stvari koje nece biti potrebne u zivotu zanimaju,i pored toga slobodno vreme koristi za sve te dosadne stvari...Necu vise da pisem da oni ne rade svoj posao kako treba,ne zelim da me ovde vide kao kukavicu ili da od sebe pravim zrtvu,ako nivo foruma pada zbog mene,nije problem da nestanem.
zajko:
Odavno, ovo je vec brisuci let (<--)
Vaci:
Ne pada zbog tebe, nego zbog mene Lazare. Ovaj "Tibetanski orlic" i dalje cita moje teme i postove, zato sto su mu interesantne, iako sam ga zamolio da preskace sve moje teme. Ali ne moze da se uzdrzi a da ne prosipa svoje tehnicko znanje. Ponekad mu pozuri jezik ispred mozga, ne procita dovoljno ili sa dovoljno razumevanja, pa se izleti nesto. Ne zato sto ne zna, vec zato sto ponekad zuri da bude prvi, to mu je jako bitno. Onda dobijemo nekog ko zna stvari, gresi, glupo mu da prizna gresku, i onda ispada bezobrazan. Razumem da je nekom nekad dan takav, desi se svima, ali kad je neko konstantno takav, onda me alergija izbija na takve ljude. Tako da je to upuceno meni a ne tebi, jer toboze ja lupam gluposti i spustam nivo foruma, za koji je on umislio da je tehnicka akademija a ne modelarski forum gde ima i lekara, seljaka, profesora, trgovaca... Ovo je mesto za normalne ljude, a za ove druge je institut. Puno puta ce sam predpostaviti nivo tvog znanja, pa kad vidi da se zaj.... e onda ce krenuti u teorije da blazi svoj stav, i tako se uplete ko pile u kucinu. To mu prolazi zato sto ima dosta znanja pa moze da manipulise podacima i ljudima koji znaju manje od njega, al kad naleti na nekog ko poznaje bar neku temu.... e onda leti tibetansko perje na sve strane.
Samo ti citaj i probaj sam, na kraju ces sam prosuditi ko je ko i sta je sta. Cuces i pametne i glupe stvari povremeno od svakog, i od njega i od mene i od svih, jer svi smo ljudi i svi ucimo, i svi imamo zute minute ponekad. A ti upijaj sve i uvek ostavi mesta i za drugacije, i brzo ces postati dobar u ovome. Istrajnost i tvrdoglavost su povezane, tako da ti to mozda i nije losa osobina, samo ne treba ici u krajnost ;)
LazarStan:
Hvala na savetu @Vaci,nadam se da ce sve biti fino... (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version