RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

3D letenje.

<< < (6/6)

zajo:
Gde ste ljudi  ()-()
Prvo vsokokrilac, zatim precizno akro letenje- f3a- IMAC, pa za par godina 3D visoko.
To sto si letio neke glow modele ti nece pomoci a ono sto si pokazao na sim  (nene) . Ako to pokusas u realnost model nece preziveti ni sekund. Skroz pogresno si poceo da ucis akro letenje.  (pijemo)

marko.jovanovic:
Au brate kasniš vrlo i mnogo...

bora61:
Mene, teoretski, interesuje da li pocetnik/expert koristi neke mixeve i koje ?
Zahvaljujem.

dejan_ts:
Sta god da je u pitnju,simulator i realno letenje nije jedn te isto,isto kao sto mi neko kaze struja je ista kao liw a glow je isto kao i benzin,prc malo,tri razlicite vrste pigona tri razlicita letenja i ponasanja modela u vazduhu
Slazem se za pocetak uzeti neki visokokrilac pa se sa njim uciti do nekle i kao sto nekoreceod gore citajuci pistovebice ti najmilije kad se posle ekog vreena dohvats tog prvog pocetnickog modela,leteo sam sve moguce i sve zivo i iskreno da ti kazem i pisavetujem te,popisam ti sena 3d letenje,lepo je gledati kad to neki profesionalac radi ali kad se budes dohvatio da ga ti letis bices nervozan samo tako,to ti je iz mog izkustva,bio se lozio ja akro ja ludilo dok nisam disao do modela ,imao Yaka 55 i sve sam mu se divio dok ga nisam poleteo kad se to desilo video sam u kakva sam se sranja uvalio,lepo je kad se gleda ali leteti istog nije tako lako
Nemam preporukr za3d letenje ali ti iam lepu preporuku za tog Telemastera,to je model samo jednom i stalno ces ga zeleti da ga letis
Ako si pametan ti dobro razmisli,da li da imas par dobrih modela u floti ili jedan los koji ces muku da namucis i pored toga konstantno gurati kintu u njega a rezultata nigde

I jos nesto ,batali struju predji na glow ili benzin ,barem ces se naleteti i neces se cimati oko trajnosti leta ,da li mi je baterija pri kraju ili cu imati za jos par minuta leta
Vidi pa sam odluci

Vedro Dejan _ts

zdravkovic novica:
Dobar dan svima, da li je neko od Vas imao priliku da napravi 3d avion od deprona?. Zanima me avion velicine maksimalno do 1m. Da se mogu igrati u precniku od 50m, dok leti velika avijacija. Da ne gubim na vremenu. Bio bih veoma zahvalan, za bilo koju informaciju. Pozdrav za sve i svako dobro. Novica

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version