RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Su-31 3d by mirce
saxpg:
SU je zavrsen jutros. Bilans je 530gr zajedno sa baterijom 3S 1300mAh.
Mislim da cu ga jos malo olaksati kada zamjenim trap, posto mi se ovaj od zice ne svidja.
Evo malo slika detalja, baterija i ESC su samo privremeno zalepljeni selotejpom:
IvanGrozni:
E ovako. Danas sam uspešno poleteo SU-31. Poletanje je bilo iz ruke. Nisam ga bacao, već sam povećao gas tek toliko da može da se održi u vazduhu i onda dodao jači gas i (<--) Međutim, primetim da je nosat, te reših da ga malo istrimujem. Moram da napomenem da je model živahan i zahteva punu pažnju dok se leti, začas ode gde ne treba. Da mi ne bi otišao u sunce, okrenuo sam ga na drugu stranu i skrenuh pogled na jedan tren prema stanici u rukama. Kada sam vratio pogled video sam isto što ćete i vi na fotografiji dole.
Ono, malo, žuto, visoko gore, e to je SU-31.
Uzgred, ako neko ima motornu testeru, a blizu je Mladenovca neka se javi.
n3mke:
Ih bre, stvarno nemas srece sa suhojem :sljus
Nego penji se na to drvo, nema predaje :D
IvanGrozni:
--- Quote from: n3mke on December 24, 2011, 07:13:36 PM ---Ih bre, stvarno nemas srece sa suhojem :sljus
Nego penji se na to drvo, nema predaje :D
--- End quote ---
Pa probao sam da se popnem . Drvo je visoko oko 15tak metara. Slabo ima grana a i to što ima je suvo i lomljivo. Idem sutra rano ujutru, ponovo da pokušam da ga spustim. Sve se nadam da će biti neke košave ovih dana. Ali, imam ideju. Naoružaću se sa modelom f-22, zaleteću ga pravo u krošnju i nadam se da neće oba ostati gore :)
Šalim, se neću to raditi.
n3mke:
Onda lepo motorka i seci, druge nema.. Vajda ti nije problem u Ml da nadjes motornu testeru? :) A i cini mi se da nije strasno drvo, moci ce i ona rucna verovatno
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version