RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Su-31 3d by mirce

<< < (16/23) > >>

IvanGrozni:

--- Quote from: Kijan on December 25, 2011, 05:36:34 PM ---Neverovatno, bas sam iznenadjen brzinom reagovanja profesionalnim drvoseca.  mmmm
Sigurno je da si bio vidjen, a ovde se niko nebavi takvim sportom.
Predpostavljam da pocinioc(i), misle da je to skupa naprava i da vredi mnogo €.
Pogledaj petak - subota buvljak mozda prepoznas nesto svoje.

--- End quote ---

Čini mi se da je sutra pijačni dan. Planirao sam da sutra obiđem pijacu.

adam:
po meni mora da ti je to neko video na forumu , ako je kako ti kazes da se ne vidi sa puta onda nema logike da je neko slucajno video model na drvetu i jos da je i imao motorku....

vihor522:
otkako sam stekao iskustvo sa jednim "Rc drvcetom" na nasipu(pre dosta godina) na mojim jedrilicama nosim "pisamce" sa mojim telefonom, ali ovo vazi samo za poshtene malazache. Na svu srecu nisam ih dosada koristio.

firebird:
Ja mislim da ne bi smeo bilo ko tek tako u blizini puta da obara drvo i to u sred dana... mmmm...pre ce biti de te je neki seljak snimio u celoj akciji i cekao da odes pa pomislio da mnogo vredi takva sprava, jos ako te je video da pokusavas da se popnes i dohvatis.... :sljus...ili su te obliznji klinci videli pa brze bolje pozvali dedu da im dohvati novu igracku....mada mala verovatnoca da je ostao ceo ako je oboren zajedno sa drvetom.U najgorem slucaju ce da ga baci kad ga vidi izlomljenog...tebi steta a on ima drvo za ogrev...

Predlog: Napisi jedno papirce sa br.tel i okaci ga na prvo drvo pored ili stavi na taj panj,kazi kako ces da das nagradu nalazacu....(lit rakije ili slicno..)...a da ti je model uspomena od majke,oca,strica...seljani reaguju na to...kad se javi (ako se javi) ti mu trazi da ti vrati ili ces da ga prijavis za kradju,jos ako nije njegovo drvo njbo je....

mozda treba za ovakve situacije da se ima jedan quad sa nekom kukom i proba sa njim ako je bas visoko....

IvanGrozni:
Evo fotografija

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version