RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Su-31 3d by mirce

<< < (20/23) > >>

saxpg:
Ja sam stavio, ali mislim da nema potrebe za tim. Kada se stavi monokot, krilo se utegne dovoljno.
BTW, pre par dana sam bio u CVM-u, imas providnu foliju (ako vec nisi nabavio) koju mozes da kombinujes sa nekom u boji.

soprano:
Pa i ja sam malo gledao ovo krilo koje radim i ustanovio sam da ono nije bas toliko krhko da moraju ojacanja,zato sam i pitao jer najbolje je iz iskustva modelara koji su vec radili.
Sto se tice folije,imam onu kinesku tako da cu po prvi put probati nju i da vidim kako ce se pokazati.

n3mke:
Ojacanja na krilu nisu potrebna, ja sam ih stavljao samo iz razloga sto sam koristio kinesko smece umesto folije  (___)  :sljus

soprano:
Pa i ja sam kupio tu kinesku foliju,pa kad budem poceo da presvlacim model videcu o cemu se tu radi.

Evo i ja nastavljam dalje sa radom.

soprano:
Evo jos malo slika.....

U ovom delu sam ojacao mesto gde se prenose sile na drugi deo pokretnog elevatora.Posto koristi samo jedan servo onda sam u balzu ubacio parce od lipove letvice koja mi je pretekla od ramenjace.

Evo pao je i sneg pa sad mogu na miru da nastavim radove,i trup sam do pola zavrsio ali slike cu drugi dan da ubacim kad sve lepo kompletiram.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version