ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Zna li neko..

(1/2) > >>

Sava:
Poručio sam motor 2212/6 2200kv, a stigao mi je:

Nisam siguran koji je ovo motor, jer ono 13T govori da je u pitanju 1000kv, a oni lepo napisali da je 2200kv. Da li je uopšte ta oznaka 13T, KV broj ili nešto drugo.
U krajnjoj liniji premeriću taj KV, ali to mi trenutno baš i nije jednostavno jer nemam odgovarajući ESC, kao ni bateriju, a ne bih da reklamiram Kinezima, ako nisam u pravu. Možda se neko već sreo sa sličnim problemom.
Pozdrav,

miša2002:
Prebroj polove - trebalo bi da ima 13 kalema  tj magneta !?

Johann:
Koliko se secam ta oznaka T - znaci "turns" - u smislu broja navoja zice oko svakog pola motora.

Sava:
Ima dvanaest polova, isto kao i 2212/06.
Meni to liči na onaj bircuz što je imao sve vrste piva. U buretu sa hladnom vodom, stajalo je pivo, a pored u kutiji, nalepnice. Vaše je bilo da odaberete željeno pivo, a kafedžija odredi cenu.
Kada sam malo prokurblao po sajtu gde sam kupio motor, video sam da su svi motori ovog tipa obeleženi kao 2212/13T, a KV je napisan kao 1000 ili 1350 ili 2200.
Poručeni motor je obeležen 2212/6 2200kv. Od reklamacije nema ništa jer je besmislena, to što ja neću više kod njih kupovati posebno će ih "pogoditi".  ;namig

Sava:
Sada mi tek ništa nije jasno, pogledajte cenu motora, (:sok:)
http://www.ebay.co.uk/itm/Motor-A2212-13T-2200KV-Brushless-Ausenlaufer-47g-fur-Flugmodelle-Multicopter-/221276619916
Očigledno da oznake lepe kako im se prohte. (nono)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version