RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Ručni 3D printer, PE ekstruder

<< < (3/4) > >>

igorpl:
Nešto mi pada na pamet. Da li je moguće koristiti plastiku koja se koristi za trimere za te svrhe?
Ima je raznih boja u koturovima samo ne znam koji su prečnici u pitanju

ak:

--- Quote from: igorpl on January 09, 2015, 09:36:15 AM ---Nešto mi pada na pamet. Da li je moguće koristiti plastiku koja se koristi za trimere za te svrhe?
Ima je raznih boja u koturovima samo ne znam koji su prečnici u pitanju

--- End quote ---
Nije, jer ima aditiva raznoraznih.

igorpl:
Onda ok samo sam razmišljao i izgleda u pogrešnom pravcu

Baky:

--- Quote from: tibeteagle on January 08, 2015, 03:04:27 PM ---Da li ste probali originalni ili kineski klon?
Može da bude da je kineska sirovina prljava ili prečnik neravnomeran ili je sprava pravljena ne kvalitetno, što se često dešava, jer se ne ulazi u suštinu funcionisanja i taj pojam se ne poštuje uvek u copy/paste razmišljanju, ili se koriste manje kvalitetni delovi za izradu i sl.
Problemi zaglavljivanja ili zastoja protoka postoj i u CNC verzijama i tamo vredi kupovati bolja rešanja grajača dozatora ako se pravi mašina iz delova.

--- End quote ---

Ma original... uzeli su više komada i svi su se tako čudno ponašali. Koristili smo originalne štapiće koji su stigli uz njih.
Inače nije ni toliko loš kada se čovek navikne... Ja sam posle par dana uspeo da nacrtam (izvajam?) jednu figuricu i ispala je ok.
Možda je i problem što ovi imaju previše dobar marketing, pa onda očekujem previše od uređaja :big smile

tibeteagle:
Izgleda da su kritike bile saslušane. Veovatno je novija verzija preciznija i pametnija, kao i manja.

Ima i raznih oblika vrhova, kao i pomoćni oslon kao dodatak. Čak i analogne(?) pedala. mmmm

http://3dprint.com/13441/3doodler-pedal-nozzles-colors/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version