To može da bude zabavno…
Ja sam već kupio i oterao 10m3 lepog belog kamena, kamion izgledao veliko i ogromno, kad je iskipovao i nije neka impozantna goila… Nabavili 4/5 pragova drvenih starih sa pruge, teski i ogromni, treba ih malo ispilati… i kojekave slične djakonije…
Ideja mi je i da napravim mostiće od letvica sa kanapom koji će da se klate ili sa tankom žicom, koji će biti pokačeni na neke stubove, a poenta je preći takav mostić bez pada u provaliju ili u blato… Ceo taj Crawler teren bi bio na nekoj površini 5/6m x 10m, pored bine i ispod već 100 puta preradjene staze za Monstere…
Premeštanjem par kamena, kad dosadi staza se lako modifikuje…
E sad Dusan, koji se nametnuo kao idejni vodja Crawler SRB, da osmisli i da napravimo "mobu" da poredjamo kamenje i sve ostale rekvizite…
Pricati o takmičenju, je po mom ukusu, malo preuranjeno, jel koliko da znam nema više od 3-4-5 avta ove kategorije….
Ali može da bude simpa zezanje, pa ko zna na šta ispadne na kraju… Činjenica je da je Crawler, spor, zabavan, traži vežbu, ruku i malo razmišljanja pre svakog poteza (Auto Šah Sekcija), jeftin za ulazak i opstanak, nema razbijanja, delovi se ne habaju i ne lome, kao u Avto Sekciji Race Classic…