RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Potreban sekač

<< < (2/4) > >>

pnedic:
Kod mene blizu (na ulazu u Surcin) postoji jedan tip koji sece sa masinom ali po vertikali i horizontali. Ako ti to odgovara mogu da ti prosledim njegov telefon.
Radi tako sto mozes da mu doneses AutoCAD ili Corel (jos bolje) file i masina odradi sve. Jedino sto sam ja imao problem sa njim jer mu je zica bila previse vruca i umesto 15 cm sirine profila koliko mi je trebalo, napravio mi 14 cm. U sledecoj iteraciji, posto sam na crtezu povecao profil na 16 cm, dobih ono sto mi je trebalo. E sad mislim da ako se tipu to skrene paznja, da nece biti tih problema.

Vaci:
Dali ce model biti leteci ili staticni ne menja stvari, cena secenja je tolika kolika je. I bolje idi sa stirodurom nego stiroporom. Ako imas vec nacrte i fajlove to je jedna stvar, ali ako ocekujes da neko sam odradi projekat i izreze delove, to je bogami skroz druga prica....

Ved:

--- Quote from: pnedic on January 15, 2015, 01:24:56 PM ---Kod mene blizu (na ulazu u Surcin) postoji jedan tip koji sece sa masinom ali po vertikali i horizontali. Ako ti to odgovara mogu da ti prosledim njegov telefon.
Radi tako sto mozes da mu doneses AutoCAD ili Corel (jos bolje) file i masina odradi sve. Jedino sto sam ja imao problem sa njim jer mu je zica bila previse vruca i umesto 15 cm sirine profila koliko mi je trebalo, napravio mi 14 cm. U sledecoj iteraciji, posto sam na crtezu povecao profil na 16 cm, dobih ono sto mi je trebalo. E sad mislim da ako se tipu to skrene paznja, da nece biti tih problema.

--- End quote ---

Odlično. Dajte mi njegov tel pa ću sa njim videti detalje. Hvala.

pnedic:
Sutra, ako nije frka :)

Ved:
Nije :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version