Eto fliton je ipak i po takvom vetru leteo. Ja mislim da sam dosao bas oko 1 na livadu, znaci mimoisli smo se samo za malo.
Naravno katana je bolja, kosta koliko kosta, nisam se ja nista zalio, samo kazem. Posto me je pitao (kupac) posto bih prodao katanu, a brate samo su seroi na njoj preko 100EU, malte ne kao kompletno opremljen fliton....
Naravno imamo i UH, ali sve ima svoje. Recimo moj motor na katani me je kostao preko 100 EUR_a (bez carine), kao i kontroler, a evo ima za trecinu cene u UH (treba tu uracunati i carinu, ne cvetaju bas ruze svakog dana.....). Imam sada jedan toboze iste snage motor kao sto ima da se kupi u UH - keda, ali kad sam ga probao (naime je 25% manje snage po papirima), ispostavlja se da je to ipak gore, ali to nije tako strasno, greje se vise, e to je strasno, jer ce moci barst snage mnogo redje da se koristi.
Ne kazem ja da UH ne valja, ali ima sve svoje, nesto je 3 puta skuplje, ali i dosta bolje (nije tri puta, ali jeste jedno 35%).
E sad sve bi bilo u redu da ja necu da divljam, nego samo da "peglam vazduh, ali hocu, e to je problem, ne mozes da divljas sa kedom, a sa kontronikom sa prinudnim hladjenjem mozes....
Tako da kazem ne zalim se ni na sta, imam najbolju opremu koju sam mogao da kupim i nije mi zao.