radovi su poceli koliko mogu da vidim i veoma mi se svidja sto si poceo od nule ,shto je jako interesantno i za tebe i za nas posmatrace
kao shto rece cika Sava tezi da napravi shto lakshi model a shto veci ,to je moguce cika Savo ali onda pripada grupi ultra lakih modela koje nemogu da se lete napolju,raditi sve od fine probrane balze i eto ultra lakog modela ,ali da ne skrecem sa ove teme
Darko svaka cast na poduhvatu i da ce bog zdravlja da se to vine u nebo kako treba
sto se tice presvlake ja se u potpunosti slazem sa cika Savom u vezi oratexta ,dozvoljava da se farba ,lepo se zateze i prijanja uz konstrukciju i neshto je drugaciji od orakovera ali nacin baratanja sa oratextom je kao i sa orakoverom ,pegla i samo pici
ako se cimash sa staklenim tkanjem i smolom ,balza ce dosta toga upiti u sebe i otezace model a to ti nije bash cilj ,gde je staklo tu mora i kit da padne pa smirglanje pa ponovo spric kit i onda ode na tezinu
model je ceo plankiran i to bogami 3mm balzom koliko znam ,mislim da nema potrebe za staklom i smolom a i sama konstrukcija kao sto se vidi iz datog mislim da netreba preterivati sa laminiranjem
vidi na tebi je da odlucish a mi ce da posmatramo i dajemo nase sugestije