RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Segment karbonskog štapa za pecanje

<< < (3/4) > >>

SABURO:
Svaka cast, DLG je ispao odlicno! Odusevljen sam.  (res)
I ja jurim neki kraj stapa za pecanje da napravim mini DLG, jer imam ostatke krila od Vortexa :)

(pijemo)

igorpl:
Koliko vidim i kolko sam kopao po netu kod nas u Srbiji nema tako nešto odnosno whisker segment posebno da se kupi.
Izgleda će se morati dati 50 eura za neki kvalitetan štap od 3 metra pa će biti cevki

Vaci:
Neeeee Igore, i ti stapovi se lome, obidji radnje malo, ovi sto popravljaju stapove imaju takve stvari. Stapovi od whiskera su reda 200e na gore koliko sam upucen, nema nikakve logike rasturiti jedan za DLG. Samo malo prosetaj i potrudi se, siguran sam da ces naci. Jbg takva nam zemlja, tesko se dolazi do nekih stvari. Jedan dobar segment za DLG bi kostao 2000-2500din, toliko mi trazili kad sam gledao. Ili to ili pravi kalup za celo telo odjednom.

SuperGee je ispao super :) svaka cast. Saburo nisi valjda samleo Vortexa?

Milos 94:
Nedeljom buvljak na kovinskom putu u Pančevu. Imaš svih veličina i dimenzija. Ako te nešto konkretno zanima, javi. Cene su smešne. Uglavnom su od fibera.

igorpl:
Koliko mi je poznato a možda nisam u pravu štap za pecanje se pravi od karbona ali tako da se karbonska traka uvija pa je otporan na savijanje..... A one cevi kod Vlade nisu baš tako pravljene. Moj štap kažem ima 116 gr i 7 metara što dovoljno valjda govori o čvrtoći....
Platio sam ga papareno kada je izašao i nije neka leva marka nego SHIMANO....
Na buvljaku ću morati pogledati jedne nedelje kada bude lepše vreme pa da odem malo sa porodicom do BG-a da se zezamo.
Vaci ako ti nije poblem da se setiš prdavnice bilo bi dobro.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version