RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Izrada aviona od STIRODUR-a
dejan_ts:
letaci nisu modelari,oni su letaci,kupe gotov model i lete akad ga olivade onda ga upale i cao zdravo ,dok recimo kod ove dbe gore navedene vrste modelara tu ima i zelje za popravkom
dejan_ts:
nego da nepunimo ovaj topik bezveze,livada je livada i na njoj se lepo izkaxuje lo je kakav u praksi,mene teorija neinteresuje jer imam ogroman sraz vezano za modelarcenje tako da kad vidim ljude na livadi i vidim njihovo ophodjenje prema modelu i vidim njihov let onda znam u cemu je rec,prici nikad kraja moze do nedogled ali livada je livada i tu se sve vidi, pogotovu oni koji kazu e bolime k.... ja sam njega kupio a ne on mene, to nije pravo ni malo,al ajd sad ,da zarvorimo diskusiju sa ovim pa da se ide na letenje
marko.jovanovic:
Slažem se krenuće odmah neko filozofiranje i off topic kao što to na svim forumima kreće. Ja se izvinjavam što sam malo skrenuo diskusiju na pogrrešnu stranu ali dobro ponelo me.
pnedic:
--- Quote from: pnedic on March 13, 2015, 10:15:16 AM ---U radnji gde se prodaje sve za sivenje (dugmici kopce i sl) kupio sam traku (koja je kao svila) sirine 2 ili 3 cm i nju zalepio na obe povrsine sa obicnim lepkom za drvo. To sam radio i pre mnogo godina doduse na balzi. Neki od tih spojeva drze i posle 20 godina.
Postovacu fotke
--- End quote ---
Evo fotki:
Levo krilo
desno krilo
Kako to izgleda
dejan_ts:
sa tim sarkicama kod malih modela ima fora i sa selotejp trakom,zalepi se prvo sa gornje strane pa se prelomi na gore i onda se zalepi sa donje strane ,cilj je da se i jeda i druga traka dodirnu i naprave spoj,isto ovako moze i sa monokot folijom,kad lepak folije uhvati jedno xa drugo to popustanja vise nema
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version