RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Manta DLG izgradnja (Build Log)

<< < (3/7) > >>

rajevic:
Posle 24h sušenja došlo je na red da se neravnine išmirglaju i da se nakon toga ispune rupe tankim slojem epoxy-ja.

rajevic:
Nakon doterivanja sa epoxy-jem došlo je i da se spoje dva krila. ja sam malo bio skeptičan oko lepljenja dva krila pa sam dodatno odradio dihedralu od aviošera 2mm za svaki slučaj. Kako je lepljeno evo na slikama...

rajevic:
Evo na koji način sam radio šahte za elerone na krilima ... Slika sve govori ...

rajevic:
Na trupu je morala kabina doći a to sam radio tako što sam markerom iscrtao i po tom sekao dremelom... Isto tako rupe za pričvršćivanje krila sa štapom sam bušio a o tome detaljnije ispod....

rajevic:
Sam spoj krila sa štapom je igra živaca. Naravno toga ima na pretek i strpljenja pa se trud na kraju i siplatio. Na štapu je izbušene tri rupe dve od po 5mm prečnika za mesinganu cevku koja ima u sebi urezan navoj na koji će naleći Carbon Fiber okrugla cev D7 x d5 koja se lepi za krilo. U sredini je izbušeno mesto za MPX Connector link - https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idproduct=9638 Radi lakšeg rastavljanja krila.

Kako da opišem taj proces jer je to bilo najzahtevnije do sad MPX konektor po sredini krila je imao dve rupe za kablove prema servoima sve je to trebalo zalemiti i zalepiti epoxy-jem da stoji. Sa druge strane na štapu drugi kraj konektora zelmiti produžetke servoa koji idu kroz isti ka trupu na mesto prijemnika.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version