RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Manta DLG izgradnja (Build Log)

<< < (5/7) > >>

rajevic:
Na samom kraju model RTF 350 grama nisam oduševljen ali sobzirom da sam prvi put se oprobao u ovome i dobro je. Na livadi prvo bacanje uspešno naravno iz ruke. Toliko sam i stigao za sledeći izlazak zbog nedostatka vremena a i samog vremena biće izbacivanja iz LAUNCH moda. Sve je setovano na stanici po jednom upustvu sa youtuba. Za kraj par slika i snimak prvog izbacovanja. Ostalo je još da se TRUP prefarba u belo i da bude kolor Srpska trobojka....

Dok ovo pišem uporedo se radi i jedrilica od 3m za sad toliko. Koja šta i kako, pooolako biće...

rajevic:

young:
Veliki posao i odličan rad. Za napraviti dlg od balza konstrukcije, treba puno volje, truda i radnih sati.
Manta nije loš izbor, kako za samogradnju tako i za upoznavanje sa tom disciplinom rc modelarstva i letenja.
 Od mante ne treba očekivati čudo po pitanju visokih izbačaja, ali pružiće puno zabavnih trenutaka.
Svojevremeno sam napravio mantu i na njoj se učio tehnici izbačaja.
Želim ti puno radosnih trenutaka na livadi!!!
Usput, evo kako leti moja manta:

rajevic:

--- Quote from: young on March 11, 2015, 07:16:51 PM ---Od mante ne treba očekivati čudo po pitanju visokih izbačaja, ali pružiće puno zabavnih trenutaka.
Svojevremeno sam napravio mantu i na njoj se učio tehnici izbačaja.
Želim ti puno radosnih trenutaka na livadi!!!

--- End quote ---

Kao što si i napisao i ne očekujem previše i svakako sam je pravio da bi naučio tehniku izbačaja.
Hvala nadam se da će biti tih radosnih trenutaka koje ću podeliti ovde sa vama ....

mracni:
Jutros od prvog posta ispratih ovaj lepi tutorijal , nisam hteo da upadam na pola,cekao sam kraj izlaganja da to bude tip top slozeno  ...   
Odlican poso , vidi se da je dosta zivaca i znanja potrebno da se sve ovo skocka ... superiska  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version