RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Sound module
vpilic:
Drustvo ovo je cisto bacanje para.. Imam daleko bolji model od firme ROBBE koji odlicno radi ali i ovaj sa HK je za 10 x jeftiniji sve je ok dok je na zemlji ali gore.... dzaba....
Koristim slican sistem na svom camcu
Za avion nikako... Za camac ili tenk ok radi super ali za avion NE...
Ceo sistem je isuvise tezak a jos na avionu nakon paljenja motora neces cuti ni brm brm.... :)
marko.jovanovic:
U pravu si samo kod modela koji su od penasteih materijala koji inače imaju sklonost da utišavaju zvuk. Ali kod drvenih modela u kojima je trup šupalj i ponaša se kao rezonator je to sasvim druga priča. Od ovih sound modula se ne treba očekivati previše posebno kada je model dalje od onoga ko upravlja ali na nekim bližim distancama i pri niskim preletima zna da malo poveća adrenalin.
jarun75:
--- Quote from: Birdum_Bardum on March 27, 2015, 02:32:26 PM ---
--- Quote from: skleki on March 27, 2015, 01:48:21 PM ---OK, za toliko znam i sam (ja sam inace diplomirani programer) ali to je jedan jedini post i odmah se vidi da ti uredjaji kostaju oko 200E.
Ja sam postavio pitanje za nesto jeftinije, kao sto nudi HobbyKing, d ali neko ima iskustva sa tim.
--- End quote ---
Ovo sa HK ne zvuci lose ")
--- End quote ---
Ja sam ovo ugradio u Robbe Charter i stvar je super i dobro se čuje, jer kod mog modela je cijeli trup zvučnička kutija. Ako imaš sličam model bit će super, probao sam isto ugraditi u FunCaba od Multiplexa i nije to to, tako da sve ti ovisi u koji model aviona to ugrađuješ. A stvar ti radi na principu gasa , kada daš malo gasa onda ga prvo kurbla, pa krene raditi kao motor. mana mu je što mislim da ga ne možeš programirati u drugi zvuk, dok kod robbe onaj skuplji može se upucati bilo koji zvuk.
nadam se da sam ti pomogao.
lp
skleki:
Hvala za savet i informacije, to mi je trebalo.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version