Pre par dana sam naleteo na ovaj forum. ODUSEVLJEN SAM!!
NIsam znao da u Srbiji postoji ovakvo carstvo
Iskren da budem, nisam se ni puno trudio da trazim forume, pretezno sam jurio sajteove sa prodajom rc modela i opreme... Od malena sam hteo neku rc igracku, i naravno imao sam samo automobile, koji su smesni (procitao sam na forumu da ima ljudi sa sa istom traumom)
, e sad su se stvari malo promenile i imam dva modela. Prvo sto sam kupio je bila ogranicena serija Cyclon 5013 helija, na time square-u. Namerno kazem ogranicena jer nigde osim na tom mestu nisam mogao da nadjem rezerne delove za njega, pa sam malo istrazivao i nasao da mu je najslicija syma 107, koju sam nasao kod nas, tako da od njega sada uzimam delove i pasuju mu... Od pre par meseci sam postao ponosan vlasnik syme x5c, sa kojom sam osetio cari MULTIKOPTERA
. E sad, sve bi bilo lepo, da se apetiti nisu povecali i da pored modifikacija antene i skidanja tezine, nisam mogao da dobacim vise od cirka 100m... Iskren da budem, to mi je u prvu ruku bilo super, ali sad mi djavo ne da mira, i imam zamisao da napravim sam svoj multi.
Znaaaaaam da nije bas tako kao sto sam ja u glavi zamislio, i da treba puno truda i para, ali ja sam optimista. Nemam koga drugog da smaram, pa sad moram vas. Voleo bih kada biste mi odgovorili na nekoliko pitanja... Koliko bi me novca otprilike izasao neki najeftiniji multi, u mojoj radinosti? Imam li racuna, posto uskoro idem u USA, da kupim delove tamo, msm da li cu dosta ustedeti? Elektrotehnicar sam po struci, pa tako da nisam bas duduk za struju
ali ima dosta stvari koje mi nisu jasne oko sklapanja komponenti, sta za sta sluzi, da li mogu da nadjem nesto na netu step by step? I iskreno, interesuje me vase misljenej, da li vredi zivaca i truda, ja kao POCETNIK da se upustem u takav posao.... Jos jedno izvinjenje, ali razumite me, nemam kome LICNO da se obratim...