RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Сечење ЛАСЕРОМ
bjanko:
Prvi put sam za jedan model sekao nesto na laseru, a delovi su za trener avion Alpha Hangar 9 .To mi je radio Dejan iz Cacka koji vrhunski radi posao.Ovom prilikom hocu javno da ga pohvalim jer je odradio profesionalno svoj deo posla.Momak ima i materijal, konkretno mene su interesovali delovi od spera a Dejan je imao svoj sper tako da sam mu poslao samo plan modela i za dva dana je sve bilo kod mene lepo upakovano i poslato postom na kucnu adresu.Sve preporuke za Dejana u ovom topiku ima i njegov telefon pa kome treba nesto neka ga kontaktira .
Evo kako je meni spremio delove od spera
misha:
I od mene preporuka. Dejan ima laser, a uz to je i modelar tako da zna sta i kako treba da uradi. :)aplauz :)aplauz.
IvanGrozni:
--- Quote from: bjanko on June 19, 2015, 09:28:45 PM ---Prvi put sam za jedan model sekao nesto na laseru, a delovi su za trener avion Alpha Hangar 9 .To mi je radio Dejan iz Cacka koji vrhunski radi posao.Ovom prilikom hocu javno da ga pohvalim jer je odradio profesionalno svoj deo posla.Momak ima i materijal, konkretno mene su interesovali delovi od spera a Dejan je imao svoj sper tako da sam mu poslao samo plan modela i za dva dana je sve bilo kod mene lepo upakovano i poslato postom na kucnu adresu.Sve preporuke za Dejana u ovom topiku ima i njegov telefon pa kome treba nesto neka ga kontaktira .
Evo kako je meni spremio delove od spera
--- End quote ---
Srećno sa izradom ove Alphe.
Hoćeš li postavljati fotografije izrade na forum?
dex:
Danas sam dobio delove koje je sekao laserom Dejan iz Čačka, visoko profesionalno, moja preporuka za Top kvalitet ! (res)
vlada-r:
Ima li u Krusevcu i okolini neko da sece sa laserom?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version