Ovo je još, jedan od mnogih glupih članaka koji naši web portali, preuzimaju metodom copy-paste.
I čini mi se, ko da je tamo u Hr, više reklama za ,,dronove,, nego što mu je svrha da uplaši narod
Uostalom zašto su zaboravili da spomenu slučaj od pre nekih cca mesec dana, kada su probali na utakmicu u Zagrebu suzavac da unesu rc igračkom, ali se srušila još po uzletanju
, a ne što narod ,,plaše,, radioaktivnim dronom ...
no to se i ovako ne tiče nas, pošto ću samo citirati komentar, jednog od čitalaca tih vesti na b92:
mi imamo vazduhoplohove
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (аркадије, 22. jun 2015 15:06)
P.S. Pre nekih dve nedelje, kada je bila jaka kiša u Mirijevu (naselje u Beogradu) , malo se nešto asfalt samo razlomio na putu. Na lokalnoj Mirijevskoj facebook grupi postavljaju slike tog puta ljudi, dok na web portalima kod nas krenulo od b92 ide vest copy paste rupa progutala auto, upalo dvoje ljudi i automobil u rupu, i ilustracije ko zna odakle iz sveta fotografije kratera i u njihovim dubinama automobili. Prosto čovek ne zna više kome da veruje. ja sebi koji vidim sa prozora put i vidim slike sa facebook grupe, ili news portalima dok čitam o kataklizmi u Mirijevu ...